Menu

TEHNOLOGIA DYNAMIC PROTECTION PLUS

Uleiurile sintetice Shell Rimula dezvoltate cu Tehnologia Dynamic Protection Plus de ultimă generație. Aceste uleiuri de motor sunt create pentru a vă proteja motorul. Este un ulei de motor care lucrează la fel de mult ca și dumneavoastră.

Uleiurile Shell Helix pentru motoarele masinilor sunt concepute special pentru a-ti satisface necesitatile, indiferent de provocari. De la primul ulei sintetic obtinut din gaze naturale Shell Helix Ultra cu tehnologia PurePlus, pana la uleiurile premium dedicate utilizarii in conditiile de mediu de zi cu zi, gama Shell Helix pune la dispozitie produse pentru fiecare tip de motor.
Știm cât de dificile pot fi drumurile. De aceea gama de uleiuri sintetice Shell Rimula cu tehnologia Dynamic Protection Plus continuă să ofere performanța excelentă de care are nevoie motorul dumneavoastră, pentru o protecție de lungă durată pe diverse drumuri și în diverse condiții meteo.
Oamenii de știință de la Shell au dezvoltat gama de uleiuri sintetice Shell Rimula cu tehnologia Dynamic Protection Plus. Tehnologia Dynamic Protection Plus este o combinație unică între Tehnologia Shell PurePlus și Tehnologia Adaptive Additive (aditiv adaptabil). De exemplu Shell Rimula R6 LME oferă o protecție mai bună de până la 51% a motorului.

Ce reprezintă Shell Rimula cu Tehnologia Dynamic Protection Plus?
Uleiurile sintetice Shell Rimula cu Tehnologia Dynamic Protection Plus combină tehnologia noastră Shell PurePlus și Adaptive Additive pentru a crea gama noastră de nivel superior de uleiuri de motor pentru motoare diesel cu regim greu de lucru.

De ce este bun pentru camionul sau flota ta
Uleiurile Shell Rimula pentru motoare diesel cu regim greu de lucru au game sintetice pentru a combina aceste tehnologii, oferind beneficii superioare motorului dumneavoastră în timp ce menține durabilitatea în cele mai dificile condiții.
Beneficiile utilizării uleiurilor sintetice Shell Rimula cu Tehnologia Dynamic Protection Plus variază de la produs la produs. Pentru Shell Rimula R6 LME, acestea includ:

BENEFICII

illustration-fuel-iconVâscozitatea redusă poate ajuta la îmbunătățirea consumului de carburant și reducerea costurilor totale de întreținere pentru afacerea ta. Folosirea uleiurilor cu vâscozitate redusă înseamnă un consum redus de carburant, întrucât acesta reduce energia pierdută în activitatea de zi cu zi.

illustration-better-protection-icon O uzură mai redusă a motorului și o durabilitate crescută sunt vitale pentru a evita timpii morți neplănuiți și pentru a valorifica la maximum motorul dumneavoastră și a extinde durata de viață a acestuia. Soluția cu grad ridicat de anti-uzură dezvoltată de oamenii de știință de la Shell oferă o protecție mai bună împotriva frecării în zonele din motor cu mare presiune.

Formula pentru Shell Rimula R6 LME oferă o durabilitate remarcabilă pentru intervale extinse de evacuare a uleiului. Intervale mai lungi de evacuare a uleiului pot presupune pentru dumneavoastră mai puțini timpi morți ai vehiculului, ținându-vă pe dumneavoastră și echipamentul dumneavoastră în condiții de operabilitate pentru mai mult timp.

Pistoanele mai curate asigură un motor cu un coeficient de finețe mai mare, mai eficient. Shell Rimula R6 LME include aditivi avansați care oferă protecție împotriva depunerilor pentru intervale mai lungi de evacuare a uleiului și o posibilă economisire a costurilor de întreținere pentru dumneavoastră.

O funcționare eficientă a motorului dumneavoastră înseamnă să gestionați eficient bunăstarea afacerii dumneavoastră. Dispozitivele folosite în etapa de după tratament, precum Filtrele Diesel pentru Particule blochează eventualele produse dăunătoare de funingine și cenușă rezultate în urma arderii înainte ca ele să fie eliminate în mediu. Filtrele blocate cresc consumul de carburant, astfel că sistemul aditiv cu nivel redus de cenușă este creat să reducă în mod activ blocarea filtrelor.

Ce produse au Dynamic Protection Plus Technology?

Gama Shell Rimula R5 şi R6 utilizează Dinamic Protection Plus Technology, ceea ce ar putea oferi economii reale de combustibil, care pot ajuta la scăderea costurilor de operare şi oferă protecţie care ajută la reducerea costurilor de întreţinere.

Shell Rimula R6 LME

Shell Rimula R6 LME

Emisii scăzute, întreținere redusă și economie de combustibil – ideal pentru camioane și mijloacele de transport public.

SHELL RIMULA R6 LM

Shell Rimula R6 LM

Este dovedit că oferă o protecție mai bună împotriva uzurii motorului și un consum mai mic de ulei.

SHELL RIMULA R6 M

Shell Rimula R6 M

Este dovedit că oferă o protecție excepțională împotriva uzurii și îmbunătățește curățenia pistonului.

SHELL RIMULA R5 E

Shell Rimula R5 E

Creat pentru a facilita economisirea de carburant, rezistență ridicată împotriva alterării și lubrifiere superioară la temperaturi scăzute.

Precizări:

 1. Uleiurile sintetice Shell Rimula reprezintă produse din gamele Shell Rimula R5 și R6, exceptând Shell Rimula R6 ME și Shell Rimula R5 LM.
 2. O mai bună protecție a motorului împotriva uzurii cu până la 51% în comparație cu limita mai riguroasă MB OM 646 LA revizuită, așa cum a fost măsurat în testele MB OM 646 LA asupra motoarelor.
 3. Au fost comparate cu uleiurile standard 10W-40 din industrie. Beneficiile și/sau economiile exacte pot varia în funcție de tipul vehiculului, modul de utilizare, condiții de operare, produsele actuale folosite, starea echipamentului și practicile de întreținere.
 4. Depind de tipul vehiculului și de modul de utilizare.
 5. Sistemul aditiv unic cu nivel redus de cenușă creat pentru a funcționa împreună cu filtrele diesel pentru particule (FDP).
 6. Au fost comparate cu limita Volvo VDS-4, așa cum a fost măsurat în testul Mack T12 300 h asupra motoarelor.
 7. Au fost comparate cu limita mai riguroasă MB 228.51 revizuită, așa cum a fost măsurat în testul MB OM 646 LA asupra motoarelor.
 8. S-au făcut demonstrații față de limita MB pentru uzura camei în testul OM 646 LA.
 9. Au fost comparate cu limita API CI-4 așa cum a fost măsurat în testul asupra motoarelor 1000 lanț.
 10. Au fost comparate cu uleiuri competitoare API CH-4/ACEA E3 (test oxidare PDSC)
 11. Au fost comparate cu uleiuri SAE 15W-40.
 12. Pistoane mai curate cu până la 45% în comparație cu limita mai riguroasă MB 228.51 revizuită, așa cum a fost măsurat în testele asupra motoarelor MB OM 501 LA.
 13. Au fost comparate cu uleiurile standard 15W-40 din industrie. Beneficiile și/sau economiile exacte pot varia în funcție de tipul vehiculului, modul de utilizare, condiții de operare, produsele actuale folosite, starea echipamentului și practicile de întreținere.
 

ULEIURI SINTETICE SHELL RIMULA

Uleiurile Shell Rimula sintetice sunt obtinute in intregime dintr-o baza sintetica si aditivi de cea mai inalta calitate, astfel incat sa se atinga un grad mai inalt de performanta comparativ cu tehnologia sintetica si uleiurile minerale.

 

ULEIURI SHELL RIMULA OBTINUTE PRIN TEHNOLOGIA SINTETICA

Uleiurile Shell Rimula, obtinute prin tehnologia sintetica, sunt un amestec de materiale sintetice si minerale, menit sa contribuie la atingerea unui nivel de performanta mai mare comparativ cu uleiurile obtinute numai din minerale.

 

ULEIURI SHELL RIMULA MINERALE

Uleiurile minerale sunt obtinute dintr-un amestec de uleiuri crude, care detin proprietatile necesare pentru lubrifierea motoarelor. Uleiurile Minerale Shell Rimula protejeaza motorul impotriva reziduurilor.

Share This