Menu

Shell Rimula R6 LME

Shell Rimula R6 LMEEmisii reduse, costuri de întreținere reduse și consum redus2 de carburant – ideal în utilizarea pentru camioane și transport public.

Shell Rimula R6 LME oferă:

  • Emisii reduse – Nivel redus de cenușă sulfatată, fosfor și sulf (SAPS) pentru protecția catalizării. Creat pentru a reduce blocarea filtrelor diesel de particule (FDP)4.
  • O protecție mai bună împotriva uzurii motorului de până la 51%1. Depășește specificațiile ACEA, MAN și MB pentru uzură și curățenie.
  • O economisire a carburantului de până la 2.0%2
  • Un interval mai lung de evacuare a uleiului (ILEU)3

Specificații:

Grad vâscozitate SAE: 5W-30
ACEA: E6, E7; Cummins: CES 20077; Deutz: DQC IV-10 LA; MACK: EO-N; MAN: M3477, M3677; Aprobare MB 228.51; Camioane Renault: RLD-2; Volvo: VDS-3; IVECO: TLS E6 (îndeplinește cerințele) – Scania CU CONȚINUT REDUS DE CENUȘĂ
Specificațiile produsului specificate mai sus pot varia în timp și este posibil să nu fie disponibile pentru vânzare în țara dumneavoastră. Pentru a obține recomandări specifice din portofoliul nostru pentru vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să folosiți instrumentul online gratuit pentru recomandarea uleiului, Shell Lubematch.

1. A fost comparat cu limita mai riguroasă MB 228.61 revizuită, așa cum a fost măsurat în testul MB OM 646 LA asupra motoarelor.
2. Un interval de evacuare a uleiului mai mare de 100,00 km, în comparație cu uleiul tipic 10W-40
3. A fost comparat cu uleiurile standard 15W-40 din industrie. Este dovedit că Shell Rimula R6 LME oferă intervale de evacuare a uleiului de 150,000 km. Intervalele exacte de evacuare a uleiului depind de tipul vehiculului și de modul de utilizare.
4. Sistemul aditiv unic cu conținut redus de cenușă creat pentru a funcționa împreună cu filtrele diesel pentru particule (FDP).

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This