Menu

Shell Rimula R6 LM

Shell Rimula R6 LMEste demonstrat că oferă o protecție mai bună împotriva uzurii 1și un consum mai redus de ulei2.

Shell Rimula R6 LM oferă:

  • Nivel Redus de Emisii – Nivel redus de cenușă sulfatată, fosfor și sulf (SAPS) pentru protecția catalizării. Creat pentru a reduce blocarea filtrelor diesel de particule (FDP).4.
  • O protecție mai bună împotriva uzurii motorului de până la 53%.1 Depășește specificațiile ACEA, MAN și MB pentru uzură și curățenie.
  • Un consum mai scăzut de ulei de până la 45%.2
  • Un control al oxidării mai bun cu peste 75% față de limitele API CJ-4 3

Specificații și aprobări:

API: CJ-4, CI-4, CH-4, CG-4, CF-4, CF; ACEA: E6,E9; Caterpillar: ECF-3; Cummins: CES 20081; DAF: Îndeplinește ACEA E6; Deutz: DQC IV-10 LA; IVECO: NG 2 (îndeplinește cerințele); JASO DH-2; MACK: EO-O Premium Plus; MAN: M3477, M3271-1; Aprobare MB 228.51, MTU: Categoria 3.1; Camioane Renault: RLD-3; Volvo: VDS-4

Specificațiile produsului specificate mai sus pot varia în timp și este posibil să nu fie disponibile pentru vânzare în țara dumneavoastră. Pentru a obține recomandări specifice din portofoliul nostru pentru vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să folosiți instrumentul online gratuit pentru recomandarea uleiului, Shell Lubematch.

1. A fost comparat cu limita mai riguroasă MB 228.61 revizuită, așa cum a fost măsurat în testul MB OM 646 LA asupra motoarelor.
2. Comparat cu limita Volvo VDS-4, așa cum a fost măsurat în testul asupra motoarelor Mack T12 300 h.
3. Așa cum a fost măsurat în testul de oxidare IIIG, finalul testului de vâscozitate la 40oC.
4. Sistemul aditiv unic cu conținut redus de cenușă creat pentru a funcționa împreună cu filtrele diesel pentru particule (FDP).

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This