Inginerii de la Shell Lubricants’ au dezvoltat lubrifianti sintetici si premium de talie mondiala care pot adauga valoare operatiunii dumneavoastra.

Inginerii de la Shell Lubricants’ au dezvoltat lubrifianti sintetici si premium de talie mondiala care pot adauga valoare operatiunii dumneavoastra ajutandu-va sa:

REDUCETI CONSUMUL DE LUBRIFIANT … PRIN PRODUSE CU O DURATA MAI LUNGA DE VIATA.

Vreti sa va pastrati vehiculele active si sa reduceti costurile cu lubrifiantii. Deci vreti lubrifianti si unsori care ajuta la extinderea intervalelor de golire a uleiului. Uleiurile Shell Rimula pentru motoare diesel de sarcina mare sunt create pentru a avea o stabilitate exceptionala la oxidare si forfecare. Rezistenta la oxidare ajuta la extinderea intervalelor de golire a uleiului.

REALIZATI REDUCEREA CONSUMULUI DE CARBURANT… CU ULEIURI DE TEHNOLOGIE SINTETICA.

Uleiurile de vascozitate redusa pot ajuta la reducerea consumului de carburant prin diminuarea pierderii de energie cauzate de frecare. Totusi, o vascozitate scazuta poate ridica semne de intrebare cu privire la capacitatea uleiului de protectie impotriva uzurii. Uleiurile sintetice Shell sunt create pentru a livra reducerea consumului de carburant si pentru a proteja pe toata durata de viata a uleiului.

EXTINDEREA INTERVALELOR DE CURATARE A FILTRELOR PRIN PRODUSE CU UN CONTINUT SCAZUT DE SAPS

Extinderea intervalelor de curatare a filtrelor prin produse cu un continut scazut de SAPS’ Jason Brown – Cercetator

De asemenea, uleiurile pe baza sintetica asigura o protectie mai buna decat uleiurile minerale la pornirea la rece, cu o curgere excelenta la temperaturi joase de chiar pana la – 40 °C.

Folositi instrumentul nostru Shell LubeMatch, rapid si usor de utilizat, pentru a gasi lubrifiantul potrivit pentru dumneavoastra.

Foto: freepik