Thierry Neuville, pilotul belgian clasat pe locul 2 la Turul Corsicii, desfasurat acum nu mult timp (totodata si castigatorul a 2 curse in WCR) si-a prelungit contractul cu echipa Hyundai, pentru care va concura si la urmatoarele editii ale Campionatului Mondial de Raliuri. In sezonul 2017, Hyundai isi va pastra neschimbat efectivul, Neuville avandu-i alaturi, in continuare, pe Dani Sordo si Hayden Paddon, ceilalti 2 piloti ai echipei.

Thierry Neuville – noi planuri alaturi de Hyundai

thierry neuville

Pentru Hyundai, colaborarea cu Thierry a fost de la inceput una fructuoasa. Pilotul belgian a jucat un rol esential in ceea ce priveste calificarile la WCR, rezultatele foarte bune din Mexic si Germania stand marturie pentru rolul acestuia in cadrul echipei. El a continuat sa cunoasca succesul si in Sardinia, dar si recent la Turul Corsicii.

La randul sau, Thierry Neuville se declara incantat de prelungirea contractului cu Hyundai, asteptand ca anul viitor sa-i aduca rezultate cat mai bune , cu atat mai mult cu cat va concura cu o noua masina. La aceste noi planuri subscrie si directorul echipei, Michel Nandan care isi aduce aminte atat de momentele placute, cat si dificultatile depasite alaturi de pilotul belgian.

In ultimele 3 sezoane, Hyundai s-a dovedit a fi din ce in ce mai puternica si determinata. Mentinand acelasi efectiv, ea va avea un fundament solid si pe viitor, fundament pe baza caruia se vor afirma noi rezultate pozitive.

Foto: freepik