Compania auto care a fost pe buzele tuturor in ultimele luni isi anunta lansarile intr-un ritm surprinzator.

Asadar, modelul Tesla S va beneficia in curand de un facelift, care va consta intr-o noua grila cu o noua semnatura LED. In plus, scaunele vor fi ventilate si incalzite, o optiune specifica segmentului de lux.

Pachetul Premium Upgrade va include tapiterie din piele Nappa, plafon Alcantara, lumini ambientale LED si filtru de aer HEPA.

Va exista si un pachet Subzero Weather, probabil destinat zonelor mai reci, cu incalzire si in scaunele din spate, volan incalzit si stropitoare de parbriz, de asemenea incalzite.

Gama de motorizari Tesla

Gama de motorizări se deschide cu versiunea Model S 70, care dispune de 315 cai putere, poate atinge 100 de km/h în 5.5 secunde și ajunge la 225 de km/h. Autonomia este de 376 de kilometri.

Există apoi Model S 70D, care vine cu două motoare și cu o putere totală de 328 de cai. Accelerația până la 100 de km/h se face în 5.2 secunde, viteza maximă este tot de 225 km/h, însă autonomia crește la 386 de kilometri.

Tesla Model S 90D vine de asemenea cu două motoare electrice care oferă un total de 417 cai putere, suficient pentru a ajunge la 100 de km/h în 4.2 secunde și pentru o viteză maximă de 250 de km/h. Autonomia crește și ea la 473 de kilometri.

Cea mai puternică opțiune rămâne Model S P90D, care are aceeași arhitectură cu două motoare, dar oferă 463 de cai și îi permite mașinii să ajungă la 100 de km/h în 3.1 secunde. Viteza maximă rămâne limittă la 250 de km/h. Dacă se optează și pentru modul Ludicrous, accelerația scade sub 3.0 secunde, iar puterea urcă la 532 de cai.

Sursa: automarket.ro

Foto: freepik