De la produse fiabile care folosesc formule chimice clar demonstrate pana la tehnologii unice si exclusive pentru motoarele de sarcina mare, cu emisii reduse, de ultima generatie, noi va putem oferi performanta si protectia adecvate.

In baza unei intelegeri profunde a nevoilor de functionare si lubrifiere a motoarelor diesel de sarcina mare, cercetatorii si inginerii nostri au dezvoltat produse construite pe o tehnologie care se adapteaza chimic si fizic la conditiile in schimbare din interiorul motorului, asigurand ca motoarele dumneavoastra vor continua sa functioneze, indiferent de modul cum veti alege sa va rulati echipamentele sau sa va conduceti afacerea.

Protectia Energizata a uleiurilor Shell Rimula pentru motoarele diesel de sarcina mare asigura protectie in trei zone critice:

  1. Control aciditate — ajuta protejarea impotriva coroziunii acizilor formati la arderea carburantului
  2. Control depuneri – ajuta la pastrarea motorului curat pentru performanta si durata lunga de viata
  3. Control uzura – ajuta la pastrarea distantei intre suprafetele metalice mobile ale motorului pentru o durata lunga de viata a motorului.

Utilizati instrumentul Shell LubeMatch pentru a gasi uleiul potrivit pentru protectia motorului dumneavoastra.

Aflati mai multe despre cum asigura Shell Rimula protectia pentru o durata mai lunga de viata a echipamentelor, chiar si in cele mai dificile circumstante.

PROTECTIE ACIDITATE

In interiorul motorului, acizii de combustie pot scapa in carter. Este posibil ca uleiurile de calitate joasa sa nu reuseasca sa protejeze componentele vitale impotriva acestor acizi, ducand la coroziune, care la randul ei poate cauza defectiuni catastrofice la motor.

Uleiurile Shell Rimula contin agenti puternici de anti-oxidare care se adapteaza chimic si neutralizeaza acizii inainte ca acestia sa poata deteriora uleiul si motorul dumneavoastra.

PROTECTIE ANTI-DEPUNERI

Fie ca e vorba de depuneri la nivelul pistonului sau mizerie din carter, murdaria din interiorul motorului dumneavoastra ii poate reduce eficienta si va creste costurile de carburant.
‘Depunerile de carbon pe pistoane pot cauza adeziunea inelelor pistoanelor si pot forma un strat abraziv care duce la uzura in exces. Componentele uzate ale pistonului nu mai etanseizeaza corespunzator si permit infiltrarea uleiului in camera de ardere. Acest fapt creste consumul de ulei si permite trecerea gazelor de ardere in carter, ceea ce imbatraneste prematur uleiul ramas.‘
Keith Selby – Manager Tehnologic, Uleiurile motoarelor diesel de sarcina mare

Uleiurile Shell Rimula pentru motoarele diesel contin molecule care se adapteaza pentru a indeparta si apoi a bloca particulele cu tendinte de sedimentare si depuneri ca sa ajute la pastrarea motoarelor curate si protejate.

PROTECTIE ANTI-UZURA

Protectia anti-uzura este critica mai ales in punctele de presiune inalta de contact, precum comanda asupra supapelor motorului si cutia de viteze. Uleiurile Shell Rimula pentru motoarele diesel au molecule care se adapteaza si sunt create pentru a proteja motorul prin reactia la caldura si presiune, formand un film de protectie care ajuta la reducerea uzurii.

Este posibil ca uleiurile de calitate joasa sa nu reuseasca sa pastreze componentele separate, ceea ce poate cauza puncte fierbinti, uzura in exces si costuri ridicate de intretinere’Usha Lad, Cercetator

Foto: freepik