Menu

CASTIGA PREMIUL SUPREM! DUBAI 2023

“Shell Rimula Stopover” celebrează angajamentul față de munca grea și oferă oportunitatea unei pauze unice în Dubai – orașul emblematic în care viitorul a devenit cotidian. Ce loc mai bun pentru a reflecta asupra călătoriei tale, asupra afacerii tale!”

“Shell Rimula Stopover” pune in joc 6 premii atractive si are ca scop recompensarea proprietarilor de flote sau service-uri de camioane care folosesc uleiul pentru motoare diesel de mare putere Shell Rimula (HDDEO) sau Shell Spirax. Premiul cel mare consta intr-o experienta VIP de 5 zile și 4 nopți, cu toate cheltuielile plătite, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, iar celelalte 5 premii constau in articole promotionale Ferrari in valoare totala de 1.500 lei fiecare.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei si doar prin intermediul Elgeka-Ferfelis si se aplica doar clientilor directi ai acesteia din sectoarele flote transport sau service-uri de camioane.

Norocosul castigator nu numai că se va putea bucura de Dubai, dar va putea, de asemenea, să asculte de la experții din industrie despre cele mai recente inovații în tehnologia motoarelor de camion și a lubrifianților, concepute pentru a ajuta soferii de camion și proprietarii de flote să facă față provocărilor zilnice.

Subiectele abordate vor include prezentari despre tendințele și perspectivele globale pentru HDDEO, noile inițiative și inovații Shell Rimula, precum și date despre știința și tehnologia avansată din spatele produselor Shell Rimula. Participanții vor putea, de asemenea să își pună la încercare abilitățile printr-o experiență unica de conducere, vor lua parte la evenimente culturale deosebite, iar perioada se va incheia cu o cina festiva in care cei mai buni performeri din fiecare regiune vor fi premiati.

Pentru a avea șansa de a câștiga excursia în Dubai pentru Shell Rimula Stopover, tot ce trebuie să faceți este să achiziționați orice ulei Shell Rimula R4, Shell Rimula R5, Shell Rimula R6 sau Shell Spirax in perioada 01 martie – 31 august 2023 si fiecare 200 de litrii achizitionati vor genera un tichet de loterie. Toti clientii validati si inscrisi in campanie vor intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc in data de 5 septembrie 2023. Călătoria la Dubai este programată în perioada 09 – 13 octombrie 2023.

Mai multe tichete, mai multe sanse de castig!

Descarca regulamentul complet al campaniei aici!

Share This