Menu

Shell Rimula pentru camioane si vehicule de sarcina mare

Tehnologia adaptabilă Shell Rimula oferă protecție remarcabilă împotriva uzurii cu vâscozitate redusă pentru economisirea carburantului.

Dynamic Protection Plus Technology

Uleiurile sintetice Shell Rimula dezvoltate cu Tehnologia Dynamic Protection Plus de ultimă generație. Aceste uleiuri de motor sunt create pentru a vă proteja motorul. Este un ulei de motor care lucrează la fel de mult ca și dumneavoastră.

Beneficiile Uleiurilor Shell Rimula

În motor, acizii de ardere pot scăpa în carter. Uleiurile de calitate slabă pot eșua în protejarea componentelor vitale împotriva acestor acizi, ducând la coroziune care poate cauza o defectare catastrofică a motorului.

Uleiurile Shell Rimula conțin agenți antioxidanți puternici care se adaptează chimic pentru a neutraliza acizii înainte ca ei să afecteze uleiul și motorul dumneavoastră.

Fie că este vorba despre depuneri pe piston sau reziduuri lichide în carter, murdăria din motorul dumneavoastră poate reduce eficiența acestuia și crește costurile de carburant. Uleiurile Shell Rimula pentru motoare diesel conțin molecule care se adaptează la îndepărtarea depunerilor și apoi blochează particulelor care formează depuneri pentru a ajuta la menținerea motoarelor curate și protejate.

Protecția împotriva uzurii este critică mai ales la punctele de contact cu presiune ridicată, precum în supapele motorului și în cutia de viteză. Uleiurile Shell Rimula pentru motoare diesel conțin molecule adaptabile care sunt create pentru a proteja motorul, reacționând la căldură și presiune prin formarea unei pelicule care ajută la reducerea uzurii.

 

ULEIURI SINTETICE SHELL RIMULA

Uleiurile Shell Rimula sintetice sunt obtinute in intregime dintr-o baza sintetica si aditivi de cea mai inalta calitate, astfel incat sa se atinga un grad mai inalt de performanta comparativ cu tehnologia sintetica si uleiurile minerale.

 

ULEIURI SHELL RIMULA OBTINUTE PRIN TEHNOLOGIA SINTETICA

Uleiurile Shell Rimula, obtinute prin tehnologia sintetica, sunt un amestec de materiale sintetice si minerale, menit sa contribuie la atingerea unui nivel de performanta mai mare comparativ cu uleiurile obtinute numai din minerale.

 

ULEIURI SHELL RIMULA MINERALE

Uleiurile minerale sunt obtinute dintr-un amestec de uleiuri crude, care detin proprietatile necesare pentru lubrifierea motoarelor. Uleiurile Minerale Shell Rimula protejeaza motorul impotriva reziduurilor.

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This