Shell Lubricants sarbatoreste al 10-lea an de succes

Acesta este al zecelea an consecutiv in care Shell Lubricants a fost desemnat numarul unu la nivel mondial, ca furnizor de lubrifianti.

Potrivit analizei de piata si evaluarii realizate recent de Kline & Company asupra industriei globale de lurifianti, Shell Lubricants si-a mentinut pozitia de lider de piata la nivel mondial in 2015 cu o cota de piata de 11,6%.

Estimarile de vanzari realizate de catre Kline & Company indica fapul ca Shell a vandut intre 4400 si 4600 kilotone de lubrifianti in 2015, cu urmatoarea pondere in functie de sector:

  • 36% catre sectorul auto;
  • 34% catre sectorul industrial;
  • 30% catre sectorul auto comercial;

shell-lubes-1-2

Succesul de care se bucura Shell Lubricants, pentru al 10-lea an consecutiv, se datoreaza eforturilor sustinute pentru inovarea continua a produselor si serviciilor, astfel incat sa fie intrunite toate necesitatile si exigentele clientilor, asa cum declara John Abbott, downstream director la Shell:

Intr-un mediu in care concurenta este din ce in ce mai dura, acest lucru este o realizare extraordinara pentru Shell Lubricants. Succesul nostru a fost sustinut de abordarea orientată spre client, productia continua si inovarea serviciilor, investitii in brand și o echipa unita. De asemenea, am investit constant in modernizarea si cresterea lantului nostru de aprovizionare la nivel mondial, pentru a putea raspunde cererii la nivel mondial. Atentia noastra in viitor va continua sa se bazeze pe stranse colaborari cu clientii si industriile. Acestea vor furniza solutii inovatoare si integrate de produse si servicii, astfel incat sa putem raspunde nevoilor clientilor, care sunt in permanenta schimbare si oportunitatilor pe care le aduce tranzitia de energie.

Foto: freepik