Menu
shell advance pentru motociclete

Uleiuri de motor Shell Advance pentru motociclete

Știm că atunci când motocicleta dumneavoastră este în stare excelentă, vă oferă un grad ridicat de fiabilitate și control sporit, oferindu-vă o plimbare plăcută în orice moment. Shell a conceput uleiuri Shell Advance pentru motociclete, special pentru diferite tipuri de motociclete și stiluri de conducere cu un portofoliu de produse constând din uleiul de motociclete 4M, 2T și uleiul de scuter.

Bucurați-vă de fiecare călătorie cu Shell Advance

Cu tehnologia inovativă Shell PurePlus și Tehnologia Active Cleansing (curățare activă), Shell Advance vă ajută să obțineți maximumul de la motocicletă, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare plimbare.

Shell Advance pentru motociclete – Beneficii

shell advance pentru motocicleteRămâne puternică: fără nicio pierdere a cailor-putere

Când uleiul se degradează, se poate crea frecare care reduce eficiența motorului și duce la pierderea de putere. Shell Advance Ultra nu se degradează între schimburile de ulei și astfel motocicleta dumneavoastră poate funcția la cel mai înalt nivel.

*Pe baza datelor testelor interne Shell utilizându-se motocicletele Honda Wave 125cc, măsurate la 1000 și la 13000 kilometri, cu un interval de schimbare a uleiului extins de 6000 km.

shell advance pentru motocicleteCălătoriți mai mult: cu 5 km mai mult per litrul de combustibil

Shell Advance Ultra minimizează acumulările de depuneri care pot duce la pierderi de frecare, permițând o transmisie de putere mai eficientă, ceea ce duce la o mai bună economie de combustibil.

* Rezultatele medii comparate ale Shell Advance Ultra 10W-40 cu cele ale Shell Advance AX5 20W-40, folosindu-se benzină fără plumb Shell Gasohol 91, pe motocicletele Honda Wave 125cc după perioada de rodaj a motorului în intervale de 6000 km – Consumul de combustibil poate fi influențat și de alți factori, inclusiv condițiile de trafic, tipul motocicletei și comportament la condus.

shell advance pentru motocicleteDistanțe mai mari între schimburile de ulei

Volatilitatea și oxidarea uleiului duc la degradarea uleiului. Shell Advance Ultra are o volatilitate mai scăzută și o stabilitate mai bună a oxidării, ceea ce înseamnă că nu se va degrada în 6000 km, ceea ce este de două ori intervalul de golire a uleiului.

*Shell Advance Ultra durează de două ori intervalul tipic de schimbare a uleiului de 3000 km. Respectați recomandările OEM pentru motocicleta dumneavoastră în ceea ce privește intervalul de schimbare a uleiului deoarece poate varia în funcție de mărcile și modelele de motociclete. Intervalul de scurgere a uleiului poate fi influențat și de alți factori, inclusiv calitatea combustibilului și comportamentul la conducere.

RECOMANDAT DE PRODUCĂTORII DE TOP

shell advance pentru motociclete

Parteneriatul tehnic Shell cu Ducati Corse

Parteneriatul tehnic Shell cu Ducati Corse a început în 1999 când Shell a sprijinit  Ducati în Superbike World Championship (Campionatul Mondial de Superbike). În 2003, multipla colaborare câștigătoare de titluri a început să concureze la MotoGP World Championship. Parteneriatul a devenit unul dintre cele mai puternice și de succes din lumea motocicletelor.

Implicarea Shell în curse de motociclete de primă clasă a contribuit la dezvoltarea lubrifiantului Shell Advance și a combustibilului Shell V-Power pentru drum, astfel încât motocicliștii din întreaga lume pot beneficia de tehnologia de ultimă generație dezvoltată pe pistă. Transferul cunoștințelor dobândite pe pistă la produsele Shell pentru drum este un element central al parteneriatului tehnic cu Ducati, deoarece MotoGP oferă cel mai extrem teren de testare pentru produsele Shell.

 

shell advance pentru motociclete

ADVANTEC pentru BMW de la Shell

Shell a fost ales de BMW AG ca singurul său furnizor global recomandat pentru uleiurile de motor furnizate din fabrică și pentru piața de componente auto pentru BMW Motorrad. De la începutul lui 2015, Shell va produce și va furniza uleiurile de motor de marcă ale BMW disponibile clienților din rețeaua Grupului BMW de peste 3,500 dealeri în mai mult de 140 de țări. Aceste produse vor respecta cele mai recente specificații ale motoarelor BMW și se bazează pe tehnologia PurePlus a Shell.

 

shell advance pentru motociclete

Shell Advance Asia Talent Cup-powered by Honda

Shell Advance este sponsorul de titlu al Shell Advance Asia Talent Cup-un nou concurs incitant, care va acționa ca o serie de alimentare pentru a promova cele mai bune talente tinere din lumea curselor de motociclete. Proiectul a început în 2014 și își propune să dea motocicliștilor din regiunile din Asia și Australia o cale oficială în cursele competitive de mașini. Shell Advance Ultra de top cu tehnologia PurePlus lubrifiază și protejează motocicletele Honda NSF250R Moto3, care sunt mașinile de curse oficiale din Shall Advance Asia Talent Cup.

 

Produse Shell Advance

 shell advance pentru motociclete

SHELL ADVANCE AX7


Îmbunătățește performanța motocicletelor standard, a motocicletelor de tip underbone și a mopedelor.

 shell advance 4t ultra pentru motociclete

SHELL ADVANCE 4T ULTRA


Shell Advance 4T Ultra cu tehnologia PurePlus este uleiul nostru de top pentru motoare de motocicletă în 4 timpi.

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This