Menu

Shell Advance 4T Ultra

Shell Advance Ultra

Ulei de motor 100% sintetic pentru motoare de motocicletă în 4 timpi

Shell Advance 4T Ultra cu tehnologia PurePlus este uleiul nostru de top pentru motoare de motocicletă în 4 timpi. Tehnologia PurePlus brevetată de Shell transformă gazul natural pur în ulei limpede de bază, cu aproape niciuna dintre impuritățile din țiței în punctul de plecare pentru majoritatea uleiurilor convenționale și sintetice de motociclete.

Shell Advance 4T Ultra 100% sintetic este realizat din acest ulei pur și limpede de bază, combinat cu un pachet de aditivi de motocicletă specifici cu Tehnica unică Active Cleansing (curățare activă). Ajută la curățarea motorului și la păstrarea acestuia curat. Un motor de motocicletă curat ajută la furnizarea unei mai bune eficiențe, performanțe și protecții a motorului.

Shell Advance 4T Ultra are reputația dovedită în cursă și este aprobat de producătorii principali de motociclete. Produsul depășește cerințele tuturor producătorilor de motociclete.

Aplicații Shell Advance 4T Ultra

Motoarele de motociclete în patru timpi, de înaltă performanță, cu răcire cu aer și apă, inclusiv cele reglate pentru curse și cele cu cutii de viteze integrale și ambreiaje umede.

Uleiul pentru motociclete Shell Advance Ultra este potrivit pentru utilizarea la toate motocicletele echipate cu un sistem de ambreiaj de tip umed.

Tehnologie Shell Advance 4T Ultra

Tehnologia Shell PurePlus transformă gazul natural în ulei limpede de bază, cu aproape niciuna dintre impuritățile din țiței.

Tehnologia Shell Active Cleansing (curățare activă) previne lipirea particulelor de murdărie într-un depozit.

Caracteristici de performanță și beneficii ale Shell Advance 4T Ultra

  • Păstrează motorul mai curat
  • Livrarea mai eficientă a puterii și sporește capacitatea de reacție
  • Reduce zgomotul și vibrațiile motorului
  • Protejează și prelungește durata de viață a motorului

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This