Sebastian Vettel declara ca asteapta cu nerabdare o cursa care sa fie, in sfarsit, una foarte buna si care sa avantajeze echipa Ferrari. Cursa din cadrul GP-ului statului Singapore, declara pilotul german, este  una destul de lunga, lucru care poate fi avantajos sau nu intr-o competitie.

Acesta spune ca, totusi, acest circuit s-a dovedit a fi unul foarte bun pentru Ferrari in ultimul an, la rezultatelele bune contribuind si imbunatatirea masinii. In ceea ce priveste strategia, continua pilotul, este important modul in care se desfasoara lucrurile in timpul cursei, neexistand o reteta a succesului. Insa, in privinta calificarii, este clar ca este important sa fii cat se poate de rapid!

Sebastian Vettel despre GP-ul statului Singapore

Sebastian Vettel este destul de optimist in legatura cu aceasta cursa, fiind pregatit pentru provocari si rezultate cat mai bune. Teoretic, s-ar putea spune ca anumite curse se potrivesc echipei Ferrari mai mult decat altele. Insa, tine Vettel sa mentioneze, intotdeauna lucrurile sunt cu mult mai nuantate, fiind vorba de numeroase aspecte care concura la atingerea unui rezultat pozitiv in competitie. Esential este sa dai tot ce poti, indiferent de situatie, conchide pilotul.

In urma etapelor din sezonul trecut, pentru echipa Ferrari a devenit destul de clar care este obiectivul: acela de a ajunge in varful clasamentului. Insa, desi rezultatele sezonului trecut nu au fost pe masura asteptarilor, ele nu au fost rele in sine, mentioneaza Vettel. Iar daca au fost curse la care rezultatele au fost defavorabile, acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca nu au fost destul de rapizi. Lucru la care, momentan, intreaga echipa Ferrari lucreaza pentru a avea siguranta ca, pe viitor, vor avea mai multe sanse de a castiga competitii.

sebastian-vettel

Foto: freepik