Ferrari a publicat un mic teaser care va fi pe placul fanilor cu siguranta. Acesta dezvaluie partea frontala a modelului FF care va beneficia de un facelift, dupa ce Ferrari a revizuit modelele California si 458 Italia.

Modelul FF este un grand tourer cu patru locuri si tractiune integrala. Desi inca nu este anuntata data lansarii, teaserul a fost prezentat in cadrul conferintei care a prezentat rezultatele financiare din anul 2015.

Imaginea prezintă partea frontală și noul design al blocurilor optice. Surse neoficiale susțin că debutul public al noului Ferrari Ff va fi consemnat cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d`Este, organizat în această primăvară. Este însă greu de crezut că prima apariție nu se va face în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la începutul lui martie.

 

Vor apărea modificări și sub capotă, acolo unde motorul V12 de 6.3 litri va oferi o putere totală ceva mai mare, estimată la 690 de cai. Unitatea va fi asociată și unei transmisii noi, cu opt trepte de viteză, capabilă să îmbunătățească nu doar performanțele, ci și eficiența.

Sursa: automarket.ro

Foto: freepik