LONGi a obtinut „Premiul pentru Inovatie Energetica” din partea comitetului de organizare al editiei din 2020 a Ceremoniei CSR China, pentru angajamentul pe termen lung fata de responsabilitatea sociala corporativa (CSR) si pentru inovatie tehnologica in ceea ce priveste modulele sale din seria Hi-MO.

Ceremonia CSR a avut ca invitati experti din partea Bureau Veritas Group si MoRecycle, care au evaluat modulele din seria Hi-MO in raport cu standardele internationale CSR, precum ISO 26000, Performanta in Responsabilitatea Sociala si Indicele de Sustenabilitate Dow Jones.

In calitatea sa de organizatie dedicata responsabilitatii sociale, LONGi a stabilit un mecanism de coordonare si gestionare a donatiilor companiei catre organizatii caritabile, pentru a se asigura ca activitatile sediului central si ale tuturor unitatilor de afaceri sunt in concordanta cu planificarea companiei privind responsabilitatea sociala si cu viziunea filantropica. In cursul anului 2020, compania, prin intermediul Fundatiei LONGi One Percent, a anuntat o donatie in valoare de 10 milioane de yuani pentru combaterea pandemiei globale COVID-19, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

LONGi recunoaste, de asemenea, ca participarea la Obiectivele Natiunilor Unite privind Dezvoltarea Sustenabila (UNSDG), precum si punerea in aplicare a acestora pot promova guvernanta globala si pot prezenta oportunitati de dezvoltare. Compania imbina Obiectivele (UNSDG) cu valorile sale de afaceri si se identifica pe deplin cu importanta si intentia Obiectivelor relevante pentru organizatie.

Potrivit aceluiasi comunicat de presa, in anul 2019, LONGi a lansat raportul „Perspectiva Fotovoltaica in China, 2050” in cadrul celei de-a 25-a Conferinte a Natiunilor Unite privind schimbarea climatica ce a avut loc la Madrid, Spania, fiind prima data cand o companie privata din domeniul resurselor regenerabile, in calitate de participant cheie, a elaborat un raport de perspectiva privind tehnologia energiei curate la nivel national.

Fiind cea mai inovatoare companie de tehnologie solara din sectorul energiilor regenerabile, LONGi a lucrat in mod constant la dezvoltarea si furnizarea de module de inalta eficienta, fiabilitate ridicata si calitate inalta. De la tehnologia monocristalina la tehnologia PERC, la modulele bifaciale si la tehnologia cu degradare redusa pe baza de galiu (lidera in industrie), pana la ofertele de 166 mm (Hi-MO4) si 182 mm (Hi-MO5), produsele LONGi au fost intotdeauna trendsettere in acest domeniu. In 2020, LONGi s-a clasat pe primul loc in clasamentul producatorilor de energie solara, conform noilor date publicate de PV InfoLink, avand livrari de peste 20GW de module.

In conditiile in care China si-a propus sa atinga maximul emisiilor de dioxid de carbon inainte de 2030 si sa obtina neutralitatea carbonului pana in 2060, initiativele de decarbonizare ofera oportunitati majore de accelerare a inovatiei tehnologice si de actualizare industriala in industria fotovoltaica. „Premiul pentru Inovatie Energetica” reprezinta o recunoastere extrem de importanta a succesului LONGi in inovatia sa continua si in productia ecologica in cadrul sectorului energiei regenerabile.
Compania va continua sa isi indeplineasca responsabilitatile sociale corporative, dezvoltandu-si in continuare conceptul „Solar for Solar” de fabricare a produselor folosind 100% energie curate, pentru a obtine o amprenta de carbon negativa, se mai arata in comunicat.

Sursa: https://www.pv-magazine.com/press-releases/longi-hi-mo-series-solar-modules-secure-energy-innovation-award-from-bureau-veritas-group/

Foto: freepik