Dupa 400 de km de emotii si actiune, echipa Hyundai a iesit pe locul 2  la Turul Corsicii, ocupand pentru prima data podiumul in cadrul acestei competitii.
Directorul echipei Hyundai se declara foarte incantat de acest rezultat, considerand ca Turul Corsicii reprezinta un eveniment important, cu greutate. Or, rezultatele foarte bune la acest eveniment dovedesc, in acelasi timp, performanta modelului New Generation i20 WCR.
locul-2-la-turul-corsicii

Echipa Hyundai: locul 2 la Turul Corsicii (Thierry&Nicolas), locul 6 (Hayden&John), locul 7 (Dani&Marc)

Echipa belgiana a fost in forma inca de la inceputul raliului. Thierry declara ca aceasta etapa a fost pentru el una foarte competitiva si, totodata, pozitiva. Faptul ca nu au existat  greseli pe parcursul cursei a contribuit la rezultatele dobandite si la un weekend perfect petrecut in Insula Corsicii. Toti membrii echipei Hyundai, spune Thierry, s-au descurcat foarte bine, acesta fiind mandru de performantele intregii echipe.

Hayden si John au iesit pe locul 6, pregatindu-se pentru Raliul Spaniei. Hayden spune ca rezultatele de la Turul Corsicii dovedesc ca se afla pe drumul cel bun. Ceea ce ii incurajeaza pentru urmatoarea etapa din Spania.

Spaniolii Dani si Marc au iesit pe locul 7, desi au fost destul de competitivi si  s-au luptat pentru cele mai bune pozitii. Acest loc 7 castigat la Turul Corsicii nu este, insa, unul reprezentativ pentru potentialul lor. Dani considera ca weekendul petrecut in Insula Corsicii a fost pentru el unul destul de frustrant,deoarece nu a reusit sa atinga standardele stabilite. Lucru care il ambitioneaza pentru urmatoarea etapa care va avea loc chiar in tara sa de origine, Spania, unde va fi cel putin atat de competitiv precum in Franta.

Avand in vedere ca Raliul Spaniei se va desfasura intre 13 si 16 octombrie, echipa Hyundai nu are foarte mult timp la dispozitie pentru a se odihni.

Clasament final

1. S. Ogier / J. Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC) 4:07:17.0
2. T. Neuville / N. Gilsoul (Hyundai New Generation i20 WRC) +46.4
3. A. Mikkelsen / A. Jaeger (Volkswagen Polo R WRC) +1:10.0
4. J.M Latvala / M. Anttila (Volkswagen Polo R WRC) +1:35.6
5. C. Breen / S. Martin (Citroën DS3 WRC) +2:18.6
6. H. Paddon / J. Kennard (Hyundai New Generation i20 WRC) +2:36.1
7. D. Sordo / M. Martí (Hyundai New Generation i20 WRC) +3:06.9
8. E. Camilli / B. Veillas (Ford Fiesta RS WRC) +4:53.9
9. M. Østberg / O. Floene (Ford Fiesta RS WRC) +5:37.7
10. E. Evans / C. Parry (Ford Fiesta R5) +6:26.6

 

Foto: freepik