Raliul Suediei din cadrul WRC tocmai s-a incheiat, iar podiumul a fost ocupat, in ordine, de: Sebastien Ogier (Volkswagen Polo R WRC), Hayden Paddon (Hyundai i20 WRC) si Mads Ostberg (Ford Fiesta RS WRC).

Raliul-Suediei

Castigatorul, Sebastien Ogier, a condus raliul de la prima si pana la ultima proba, desi conditiile nu au fost tocmai prielnice, iar competitia a fost amanata din cauza temperaturilor prea ridicate care au topit zapezile, ingreunand traseele si punand in pericol siguranta participantilor. Ogier a luptat pentru podium cu pilotul Kris Meeke (Citroen DS3 WRC), insa acesta a fost scos din lupta dupa ce a lovit un bolovan si a rupt coada masinii, nemaiputand sa continue cursa.

Pe a patra pozitie la Raliul Suediei se afla norvegianul Andreas Mikkelsen (Volkswagen Polo R WRC), urmat de Ott Tanak (Ford Fiesta RS WRC) pe a cincea pozitie. Pe locul 6 a terminat Dani Sordo (Hyundai i20 WRC), urmat de Henning Solberg (Ford Fiesta RS WRC). A opta pozitie a fost ocupata de Craig Breen (Citroen DS3 WRC), iar pe locul 9 se afla Elfyn Evans (Ford Fiesta R5).

Cea de-a treia etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC) se va desfasura in America de Sud, in Mexic, fiind programat pe 3-6 martie 2016.

Sursa foto: autorally.ro

Foto: freepik