GravityLight produce o sursa sigura, regenerabila de lumina pentru aceia care nu au acces la electricitate.

Shell lucreaza cu GravityLight, o companie care foloseste gravitatia pentru a produce o sursa de energie sigura, nelimitata pentru cei aflati in afara retelelor energetice.

Compania a ajutat GravityLight, prin intermediul Shell Springboard, sa se obtina o acoperire mai mare, iar in prezent se lucreaza la lansarea unor produse in Kenya.

Cu punct de plecare in Nairobi, calatorim din sat in sat intr-un turneu de 50 de nopti, pentru a demonstra beneficiile si eficienta solutiilor GravityLight, comparativ cu lampile care functioneaza pe baza de kerosen.

Mai inteligent in fiecare zi

Destin Standlin este un inginer aerospatial si mecanic din Alabama. El este, de asemenea, creierul din spatele Smarter Every Day, un canal de youtube cu peste 4 milioane de abonati.

Asa cum toti urmaritorii lui Destin vor confirma, ii place sa exploreze si sa explice lumea prin intermediul stiintei, ajutandu-si abonatii sa devina, ei bine, mai inteligenti in fiecare zi.

Asadar, ne-am gandit ca ar fi persoana potrivita care sa impartaseasca opinia sa despre impactul solutiilor GravityLight asupra natiunilor in curs de dezvoltare.

Sursa: http://www.shell.com

Foto: freepik