SE PARE CĂ PERECHEA SEBASTIAN VETTEL ȘI KIMI RAIKKONEN O SĂ FIE ALEGEREA ȘI PENTRU URMĂTORUL SEZON LA SCUDERIA FERRARI, ÎNSĂ SERGIO MARCHIONNE A RECUNOSCUT FAPTUL CĂ ÎȘI DOREȘTE CA LEWIS HAMILTON SĂ SE ALĂTURE ECHIPEI ITALIENE ÎN VIITOR.

Șeful echipei de la Maranello a dat indicii despre faptul că decizia piloților pentru următorul sezon a fost luată deja. Sunt șanse mari ca Seb și Kimi să rămână în continuare la Ferrari deși au existat discuții și cu Lewis Hamilton.

Cred că am fost destul de explicit. Avem doi piloți foarte buni și nu ne gândim la alternative în acest moment. În cazul lui Vettel, nu este secret, dacă vrea să rămână cu noi, este mai mult decât binevenit. Iar Kimi… suntem aproape siguri de faptul că vrea să continue cu noi.

Nu este însă exclusă o colaborare în viitor între triplul campion mondial și Scuderie.

Încheierea carierei lui Lewis la Ferrari ar fi un privilegiu, dar până în prezent, discuțiile nu au ajuns foarte departe. Nu am să discut însă despre viitor în acest moment.

Din punct de vedere contractual, Hamilton este legat de Mercedes până la sfârșitul anului 2018. Britanicul a condus doar pentru echipe cu motorizare Mercedes în Formula 1, însă chiar el a recunoscut faptul că are o admirație mare pentru cea mai prestigioasă echipă din istoria Formulei 1.

Scuderia Ferrari are obiceiul de a dezvăluii piloții pentru următorul sezon în luna septembrie chiar pe „teren propriu”, la Monza.

Articol preluat de pe pitstops.ro

Foto: freepik