Bruxelles,  12 Ianuarie 2016 – in timpul show-ul auto 2016 de la Bruxelles, Ferrari prezinta ultima creatie din programul Tailor Made, unicul California T ce aduce un omagiu pentru Ferrari 459 GT3, castigand clasa Pro-Am Cup in editia din 2015.

Dupa succesul international in urma lansarii modelului F12berlinetta Tour de France 64, ce a avut loc anul trecut in cadrul show-ului, Francorchamps Motors,  unul dintre cei 3 dealeri autorizati din Belgia si fabrica proiectului Tailor Made au incheiat inca o colaborare pentru a produce un alt automobil unic. Modelul sport California T s-a prezentat cu aceeasi “uniforma” ca si modelul  de curse castigator 458 GT3,  cu vopseaua Rosso Corsa, cu dungi de curse in nuante de rosu, albastru si alb, cu marginile galbene mat ale jantelor Argento Nürburgring si manerele usilor cu sageti galbene.

Interiorul este, de asemenea, inspirat de automobilul de curse,  ce utilizeaza material Alcantara cu tapiterie din fibre de carbon, inclusiv pe volan. Spatiul special creat pentru pozitionarea picioarelor are nuanta negru-aluminiu,  in timp ce carpetele (inclusiv captuseala) au o nuanta dura, negru-tehnic, numita SuperFabric, un material anti-glont cu un finisaj de suprafata 3D.

Foto: freepik