La doar o zi dupa ce a urcat pentru prima data pe podium in 2016, Dani Sordo a prelungit contractul cu echipa Hyundai pana in 2018.

Alaturi de copilotul sau Marc, Dani a adus rezultate formidabile echipei belgiene la Campionatul Mondial de Raliuri (WCR) inca din 2014, de la Raliul de la Monte-Carlo. De altfel, niciun membru al echipei nu ar putea uita momentele placute petrecute alaturi de Dani.  De asemenea, nici rezultatatele din Germania de acum 2 ani, dar nici cele din Spania, din 2015, nu pot fi trecute cu vederea cand vine vorba de performantele pilotului spaniol.

Dani Sordo si echipa Hyundai

Dani-Sordo

Directorul echipei Hyundai, Michel Nandan, declara ca Dani a avut un rol esential in cadrul echipei inca de cand i s-a alaturat acesteia. Mai mult, Nandan il gaseste pe pilotul spaniol ca fiind intotdeauna foarte motivat si consecvent, el ajutand, astfel, intreaga echipa sa evolueze si sa-si imbunateasca performantele. Alaturi de Dani, acesta isi doreste pe viitor rezultate cel putin atat de bune precum cele avute pana in prezent.

La randul lui, pilotul spaniol este extrem de incantat de continuarea colaborarii cu Hyundai, declarand ca echipa a devenit pentru el ca o a doua familie. Considera ca a avut placerea de a lucra alaturi de o echipa tanara la evolutia careia a contribuit. Acesta declara, de asemenea, ca obiectivul sau principal, care este, insista el, unul cat se poate de realist, este acela de a obtine cat mai multe victorii in cadrul WCR.

De altfel, odata cu Tour de Course si cu Raliul din Spania programat peste 2 saptamani, Dani Sordo se pregateste sa continue in forta seria competitiilor.

Desi rezultatele din 2016 sunt foarte bune pentru echipa Hyundai, Dani este de parere ca rezultate si mai bune decat cele precedente ii asteapta in viitorul apropiat!

Foto: freepik