Compania ELGEKA-FERFELIS, reprezentant oficial Shell Lubricants în România, a organizat prima ediție a Cupei de Fotbal “SHELL HELIX” care a reunit la start patru echipe, cea a firmei organizatoare și cele ale partenerilor acesteia, MHS (dealer MAN), IPSO Agricultura (dealer John Deere) și Hyundai Romania.

Partidele s-au disputat într-o atmosferă destinsă,  echipele a câte 11 jucători duelându-se pe parcursul a două reprize de câte 15 minute și având la dispoziție un număr nelimitat de schimbări. Intens disputate, meciurile nu au avut nevoie de lovituri de departajare, fiecare jucător al celor patru echipe implicându-se total pentru gloria sportivă a culorilor pe care le apără. Departe de a fi încrâncenate, meciurile au fost un prilej de bună dispoziție, la care au contribuit din plin galeriile echipelor. Acestea au avut susținerea din tribune a colegilor din companii, veniți în număr mare la acest spectacol sportiv de amatori.

La crearea unei atmosfere deosebite a contribuit MC-ul evenimentului Marian Olaianos, binecunoscutul comentator TVR al meciurilor de UEFA Champions League și ale echipei naționale și realizator al emisiunii de istorie fotbalistică Replay.

La finalul evenimentului organizatorii au oferit premii și medalii tuturor participanților. Castigatoarea editiei este echipa Elgeka-Ferfelis-Shell, insa cel mai important a fost faptul că relațiile de business s-au împletit cu fotbalul, sportul care atrage miliarde de suporteri.

Relațiile de business s-au consolidat la mult așteptata repriză a treia, unde s-au dezbătut cele mai frumoase faze și cele mai spectaculoase goluri. Participanții au fost bucuroși de oportunitatea oferită de a juca pe cel mai mare stadion al țării și de a trăi pe viu emoția implicării directe într-o competiție sportivă în condiții și organizare profesionistă.

Compania ELGEKA-FERFELIS, reprezentant oficial Shell Lubricants în România, este implicata in fenomenul sportiv din Romania, sponsorizand mai multe evenimente sportive, dar si echipele de fotbal:
 

FCSB

Farul Constanta

FC Arges

 

Galerie imagini eveniment

Foto: freepik