Mercedez Benz Romania tocmai a oficializat preturile pentru proaspat lansata generatie Mercedes Clasa E, dupa ce aceasta a fost prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit. Vestea buna este ca Mercedes Clasa E poate fi comandata deja si in Romania, chiar daca debutul european va avea loc abia peste o luna la Salonul de la Geneva.

In ceea ce priveste preturile, modelul german porneste de la 47.500 de euro pentru versiunea pe benzinade 148 CP, fiind unul dintre cele mai scumpe modele din segment.

Noua generație a reprezentantului Mercedes în segmentul E este disponibilă în România de la 47.500 de euro cu TVA, sumă care acoperă versiunea E 200, dotată cu un motor pe benzină de doi litri și 184 CP. De cealaltă parte a zonei de prețuri, versiunea E 350 d, cu un diesel V6 de 258 de cai putere, costă 59.000 de euro.

Sursa: Mercedez Benz Romania

In gama exista si un model Diesel intermediar, E 220 d, cu 194 CP, la pretul de 50.400 de euro. Toate motorizarile sunt disonibile doar in varianta cu transmisie automata in 9 trepte de viteza.

Iata cum arata noul model Mercedes Clasa E:

mercedes

mercedes

mercedes

Foto: freepik