Menu

CASTIGA O EXCURSIE VIP LA DTM IN GERMANIA!

CAMPANIE FINALIZATA

Shell si BMW se afla intr-un parteneriat premium de succes, iar pentru a-ti rasplati fidelitatea si pasiunea pentru produsele de calitate de top, ti-au pregatit o surpriza in aceasta vara! Astfel, ai sansa de a participa live la Campionatul German de Turisme de anul acesta, intr-o excursie VIP in Germania, Hochenheim. Te asteapta si alte premii marca BMW si Shell, prin tragere la sorti, pe baza cupoanelor obtinute in urma achizitionarii produselor tale preferate Shell!

Fii VIP la DTM in Germania!

DTM, Campionatul German de Turisme, se desfasoara anual, fiind ocazia excelenta de a urmari in actiune, live, cea mai incitanta competitie pe care o oferta motorsportul la momentul actual. Dueluri la limita, scantei, competitie stransa, depasiri spectaculoase si accidente rasunatoare – sunt doar o mica parte din ceea ce presupune spectacolul DTM live.

Anul acesta, cele mai celebre nume din motorsport se vor intrece alaturi de producatorii de top de pe piata de automobile (Audi, BMW si Mercedes-Benz) in masini special concepute, gata sa ia cu asalt pistele din Hochenheim: Audi RS5 DTM, BMW M4 DTM, Mercedes AMG C 63 DTM.

PARTICIPANTI

In perioada 15 iunie- 15 septembrie 2016, la orice achizitie a unui produs apartinand marcii Shell Helix, poti castiga, prin tragere la sorti:

  • O excursie de 3 zile (2 nopti cazare) in valoare de 2000 de euro la cursa DTM de la Hochenheim, Germania (14-16 Octombrie 2016); transportul cu avionul, transferurile, cazarea si masa sunt asigura pe tot parcursul sederii
  • 10 rucsacuri marca BMW
  • 20 de schimburi de ulei (5L ulei Shell Helix/schimb)

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii cu fiecare cupon obtinut, ori de cate ori face o achizitie de produse participante, completand formularul de mai jos:

    Share This