Pentru a ajuta vehiculul dumneavoastra sa functioneze fara probleme, este important ca lubrifiantii si unsorile sa protejeze impotriva uzurii, aciditatii si depunerilor toate componentele liniei de transmisie. De aceea, Shell a creat o solutie inovatoare de lubrifiere pentru intreaga linie de transmisie: uleiurile Shell Rimula pentru motoarele diesel de sarcina mare; uleiurile Shell Spirax pentru transmisie, osie si viteze; si unsorile Shell Gadus.

CUM FOLOSIREA LUBRIFIANTILOR POTRIVITI DE-A LUNGUL INTREGII LINII DE TRANSMISIE POATE ADAUGA VALOARE

Folosirea adecvata a lubrifiantilor de inalta calitate poate ajuta la scaderea costurilor de carburant si intretinere, extinderea duratei de viata si sporirea disponibilitatii vehiculului.

6 puncte detaliind cum folosirea lubrifiantilor potriviti de-a lungul intregii linii de transmisie poate adauga valoare6 puncte detaliind cum folosirea lubrifiantilor potriviti de-a lungul intregii linii de transmisie poate adauga valoare

  1. ECONOMIA DE CARBURANT cu Shell Rimula R6 LME premium care livreaza o reducere a consumului de carburant cu pana la 2.0% (comparativ cu un ulei de tipul 10W-40)*
  2. ECONOMIA DE CARBURANT cu Shell Spirax S6 GXME premium si AXME, uleiuri pentru viteze si osie, cu proprietati speciale de frecare si o fluiditate crescuta, care reduc pierderea de putere, scad temperatura de functionare si ofera o eficienta mecanica mai mare. Aceste proprietati pot ajuta la reducerea costurilor de carburant pentru afacerea dumneavoastra. *
  3. CONSUM REDUS DE LUBRIFIANT prin durata extinsa de serviciu cu produse precum unsorile Shell Gadus si uleiul de motor Shell Rimula R4 pentru motoare de sarcina mare, care pot dura cu peste 30% mai mult timp (decat produsele competitiei care intrunesc specificatiile API CH-4 sau specificatii mai joase, cum s-a demonstrat la testul de oxidare in laborator).
  4. EFICIENTA AFACERII pentru o reducere in jur de 50% a timpului de gestiune prin trecerea de la furnizori multipli la un singur furnizor de lubrifianti.
  5. INTERVAL DE GOLIRE EXTINS cu uleiurile sintetice Shell Rimula, precum Shell Rimula R6 LM, care livreaza intervale de golire a uleiului de pana la 120.000KM (in functie de tipul de motor, tipul de serviciu si conditiile de functionare. Consultati recomandarile OEM pentru intervalele de golire a uleiului).
  6. PROTECTIE SPORITA cu uleiurile de motor Shell Rimula, precum Shell Rimula R3 X care poate livra o reducere a uzurii motorului cu pana la 35% (la testele pe sosea, cu sarcina mare de lucru vs uleiurile API CG-4)

„Shell Lubricants” se refera la diversele companii Shell angajate in afacerile cu lubrifianti.
*Reducerile reale de consum de carburant pot varia, in functie de aplicatie, uleiul folosit in prezent, procedurile de intretinere si starea vehiculului.

Utilizati Shell LubeMatch pentru a gasi uleiul potrivit care sa va ajute la curatarea si protectia motorului dumneavoastra.

ULEIUL POTRIVIT PENTRU COMPONENTA POTRIVITA

Tehnologia Shell de talie mondiala de-a lungul liniei de transmisie asigura protectie oriunde are nevoie vehiculul dumneavoastra – de la pistoane, mai departe, pana la rulmentii rotilor.

Uleiurile Shell Rimula pentru motoare diesel

Uleiurile Shell Rimula pentru motoare diesel au molecule care se adapteaza, create pentru a poteja motorul prin reactia la caldura si presiune, formand un film de protectie care ajuta la reducerea uzurii. De asemenea, moleculele adaptabile indeparteaza si blocheaza particulele cu tendinta de sedimentare si formare a depozitelor pentru a ajuta la pastrarea motoarelor curate si protejate. Uleiurile Shell Rimula contin si agenti puternici de anti-oxidare, care se adapteaza chimic si neutralizeaza acizii inainte ca acestia sa poata deteriora uleiul si motorul dumneavoastra.

Uleiurile Shell Spirax pentru transmisie, osie si viteze
Multe cutii de viteze si osii sunt fabricate din materiale diferite si functioneaza in conditii diverse. Uleiurile Shell Spirax au fost special create pentru protectie si vin in intampinarea dificultatilor fiecarui set de componente ca sa eficientizeze performanta. Pentru a ajuta la extinderea intervalelor de golire, uleiurile Shell Spirax sunt create cu o stabilitate exceptionala la oxidare si forfecare. Si intrunesc cerintele multor producatori de top din industria de echipamente.

Unsorile Shell Gadus
Exista unsorile Shell Gadus create special pentru protectia rulmentilor de la roti si a caprelor de cuplare de pe camioanele de sarcina mare impotriva sarcinii de soc. Unsorile Shell Gadus au trecut teste dure in industrie si sunt listate si aprobate de multi producatori de echipamente de top. Pentru a ajuta la extinderea intervalelor de golire a uleiului, unsorile Shell Gadus sunt create sa lucreze mai mult pentru mai mult timp, cu o stabilitate mecanica excelenta care le ajuta sa stea acolo unde este nevoie de ele.

Este important sa alegeti uleiul potrivit pentru vehiculul dumneavoastra. Verificati recomandarile producatorului sau folositi instrumentul nostru, Shell LubeMatch.

Foto: freepik