Esti in cautarea unei masini noi? Avem pentru tine cateva optiuni care nu doar ca arata bine, dar sunt si eco-friendly in ce priveste consumul de combustibil si emisiile. Asadar, daca vrei stil, performanta si energie, aceste autovehicule ti le vor oferi.

BMW Seria 3

Eleganta, stil, lux, putere, asa poate fi caracterizata o masina produsa de compania multinationala germana Bayerische Motoren Werke. Conform The Environmental Blog, Seria 3 de la BMW ne onoreaza cu un design clasic, la care se adauga noile tehnologii ce ii permit autovehiculului sa fie eficient din punct de vedere al consumului, dar sa ofere si puterea cu care si-a obisnuit fanii. O investitie in viitor, una dintre cele mai bune masini din lume la ora actuala.

Skoda Superb

Nici cehii nu se lasa mai prejos si vin cu un model care bate recorduri. Skoda Superb este un autovehicul creat pentru familisti sau profesionisti (sau ambele), care imbina iscusit un design atractiv cu eficienta consumului si performanta desavarsita. Moderna, incitanta, beneficiind de sisteme noi de asistenta care ii confera si mai multa siguranta in rulare, noua Skoda Superb te atrage si abia asteapta sa ti se dezvaluie.

Peugeot 208

Si pentru ca nicio lista care contine autoturisme puternice nu este completa pana nu este si compania Peugeot, iata ca aceasta lista a noastra include o masina din clasa mica de la francezi. Este vorba despre Peugeot 208, un autovehicul care te impresioneaza prin design, consum redus si un motor puternic. Fiind o masina de dimensiuni mai mici, este ideala pentru cei care conduc mult in oras.

MINI One D

Englezii de la MINI sunt si ei in top cu hatchback-ul One D care ascunde o performanta iesita din comun pentru o masina de talie mica. Consumul este redus, iar experienta de a sta la volanul unui MINI este de neegalat. Un interior elegant, o directie precisa, un motor puternic, la care se adauga renumele companiei, te invita sa il cunosti pe Mini One D mai bine. O combinatie de tehnologii egalata poate doar de spiritul prietenos al lui One te va convinge ca MINI merita toata atentia ta.

Foto: freepik