Termeni si Conditii

Folosind site-ul www.shellro.ro  sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va rugam sa nu folositi site-ul www.shellro.ro.

www.shellro.ro  isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.shellro.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea SC ELGEKA-FERFELIS SA si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul SC ELGEKA-FERFELIS SA a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de internet www.shellro.ro. Acest site este intretinut si administrat de SC Elgeka-Ferfelis Romania SA.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI si includ TVA (19%). Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

www.shellro.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de www.shellro.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.

Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii). www.shellro.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor legale autorizate sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Colectam date personale din necesitatea de a executa contractul (termenii și condițiile, regulamentul de campanie promoțională, contractul, comanda online etc.) la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri, la cererea dumneavoastră, anterior încheierii unui contract:

crearea și gestionarea contului dumneavoastră de utilizator pe site-ul nostru;

  • pentru vânzarea de produse și/sau servicii;
  • pentru furnizarea de servicii post-vânzare legate de comenzile sau de produsele sau serviciile achiziționate;
  • pentru desfășurarea de concursuri sau alte programe sau campanii de marketing;
  • pentru efectuarea demersurilor în vederea inițierii unei colaborări atunci când sunteți interesați să deveniți furnizorii noștri.
  • Atunci când Prelucrarea este impusă de legile aplicabile la care este supusă Elgeka-Ferfelis, cum ar fi Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ale câștigătorilor unui concurs, program sau ai unei campanii de marketing, pentru acordarea premiilor și completarea documentelor cerute de lege, sau Prelucrarea Datelor clienților care achiziționează produse online, așa cum este prevăzut de legislația financiar-contabilă pentru facturare; și
  • Atunci cand www.shellro.ro  va furniza partenerului sau SC EVOLUBE DISTRIBUTION SRL datele personale ale clientilor magazinului online pentru onorarea comenzilor realizate prin intermediul magazinului online. Aceste date vor fi utilizate doar în scopuri ce urmăresc onorarea, livrarea și facturarea comenzilor realizate prin intermediul site-ului www.shellro.ro.

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de www.shellro.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. www.shellro.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri

www.shellro.ro  poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea SC Elgeka-Ferfelis Romania SA., www.shellro.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire

www.shellro.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,  www.shellro.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

www.shellro.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in www.shellro.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului www.shellro.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe www.shellro.ro. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii, nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului. incluzand, dar nelimitandu-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Promotii si concursuri

www.shellro.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON) (TVA inclus).

Termenul de Valabilitate, Garantia si/sau Service-ul Produselor

In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau similar. SC Elgeka-Ferfelis Romania SA. isi rezerva dreptul de a refuza orice produs returnat de catre client daca respectivul obiect prezinta uzura.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. SC Elgeka-Ferfelis Romania SA.: va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC Elgeka-Ferfelis Romania SA.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-u www.shellro.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie, in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.shellro.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Elgeka-Ferfelis Romania SA. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Elgeka-Ferfelis Romania SA. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. www.shellro.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SC Elgeka-Ferfelis Romania SA. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Elgeka-Ferfelis Romania SA. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, SC Elgeka-Ferfelis Romania SA.  si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC Elgeka-Ferfelis Romania SA. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.shellro.ro.

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.