Elgeka-Ferfelis Romania SA este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania si Moldova.

Reprezentam astfel compania Shell Lubricants si comercializam produse de cea mai inalta calitate marca Shell: de la uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale, la vaseline.

Divizia Shell Lubricant iti ofera asistenta tehnica si support logistic

Cu o experienta si o cunoastere aprofundata a pietei si a mediului in care activeaza, Shell Lubricants Romania reprezentanta de Elgeka-Ferfelis ofera tuturor clientilor asistenta tehnica pre si post vanzare necesara. Divizia Shell Lubricants este special pregatita pentru a oferi servicii de consultanta cu privire la lubrifiantii si uleiurile Shell si la aplicatiile acestora. Departamentul tehnic ofera la cerere servicii de monitorizare tehnica permanenta atat pentru produsele vandute, cat si pentru utilajele si instalatiile clientilor.

Din postura de distribuitor pentru lubrifiantii Shell, reusim prin intermediul depozitului central din Bucuresti, dar si al celor 7 depozite locale cu mare abilitate de stocare a uleiurilor, sa reactionam imediat si eficient pentru a satisface orice nevoie. Astfel, de la comanda la livrare echipa Shell se asigura de fiecare data de livrarea in cele mai bune conditii a comenzilor, in decurs de maxim 48 ore.

De unde poti achizitiona uleiurile auto Shell in Romania?

In Romania, uleiurile Shell Lubricants se comercializeaza in tot sectorul auto si pot fi achizitionate de catre conducatorii auto in reteaua de parteneri service-uri auto independente, dealeri auto autorizati (Hyundai, Kia etc) dar si in platformele Materom si Inter Cars. Speram ca aceste parteneriate vor contribui la consolidarea brandului Shell in Romania, un brand cu notorietate, inovativ si nu in ultimul rand recomandat de majoritatea OEM (producatori de echipamente originale).

 

Programe de marketing

Strategia de marketing a Shell Lubricants in Romania este orientata atat spre stimularea si fidelizarea consumatorului final prin campanii promotionale atractive, activari in digital cat si spre impulsionarea vanzarilor in service-uri auto, magazine de piese de schimb si flote. Anual derulam promotii si programe de marketing prin care incercam sa oferim beneficii suplimentare celor pe care le ofera uleiurile Shell Lubricants.
Programul de loializare Shell Lubricants este un program anual de recunoastere si recompensare a partenerilor nostri strategici din care fac parte service-uri auto independente, francizate si flote de transport.
De asemenea, ne mandrim cu o retea impresionanta de service-uri independente partenere, care au ales sa reprezinte acest brand, un brand de renume mondial care este premiat pentru al 12 lea an consecutiv cu titlul de “brandul numarul 1 de ulei la nivel mondial”.