Menu

Shell Rimula Ultra

Shell Rimula UltraPROTECȚIE EXCELENTĂ ÎMPOTRIVA UZURII

Protecția împotriva uzurii motorului este dobândită prin adăugarea aditivilor anti-uzură care sunt creați pentru a forma pelicule protectoare la contactele dintre metale atunci când este nevoie în diverse condiții de operare a motorului. Shell Rimula Ultra include de asemenea aditivi de dispersare pentru funingine pentru a menține particulele dispersate fin și a ajuta la prevenirea uzurii induse de funingine.

DYNAMIC PROTECTION PLUS

Shell Rimula Ultra este formula cu tehnologia inovatoare Shell Dynamic Protection Plus, Această tehnologie prezintă o combinație între cel mai avansat sistem adaptabilă Shell și tehnologia Shell PurePlus, un ulei de bază sintetic de gaz lichefiat, care este produs printr-un proces care convertește gazul natural într-un produs cu aspect clar. Dynamic Protection Plus oferă o protecție remarcabilă a motorului:

  • Tehnologia sa adaptabilă protejează împotriva depunerilor împotriva uzuri motorului în condiții de teren și vreme și oferă capacități demonstrate de pornire la temperaturi extreme.
  • Luptă împotriva acizilor și depunerilor astfel încât motorul să fie protejat în diverse condiții.
  • Este creat pentru a proteja motoarele în diverse medii, ceea ce duce la intervale mai lungi de evacuare a uleiului și o durată mai lungă de viață a motorului.

CONTROLUL EMISIILOR

Formula “Low-SAPS” de la Shell Rimula Ultra protejează catalizatorul sistemului de evacuare și filtrele folosite la vehiculele de ultimă generație. Acest lucru permite ca vehiculele dumneavoastră să fie conforme cu cerințele legale și să suporte eficient operații.

PROTECȚIE MAI BUNĂ A MOTOARELOR CU EGR

Recircularea gazului de evacuare (RGE) introduce o parte din gazul de evacuare în orificiul de intrare a aerului de admisie pentru a reduce temperatura de ardere, ceea ce reduce emisiile de dioxid de azot.
Gazele de evacuare conțin acizi și particule de funingine care pot afecta negativ performanța uleiului în ceea ce privește coroziunea și uzura indusă de funingine. RGE duce de asemenea la creșterea temperaturii uleiului ceea ce influențează și mai mult uleiul. Shell Rimula Ultra cu tehnologia Dynamic Protection Plus au demonstrat o performanță excelentă în cadrul testelor riguroase ale motoarelor echipate cu RGE care au fost introduse în specificația API CJ-4, ex. Mack T-12 (coroziunea bornelor și uzura inelului de piston și a cămășii de cilindru) și Cummins ISB (uzură supape în prezența unei cantități mari de funingine).

SPECIFICAȚII ȘI APROBĂRI
Grad vâscozitate SAE: 5W-30
API: CJ-4, CI-4, CH-4, CG-4, CF-4 și CF; ACEA: E6,
E7 și E9; Caterpillar: ECF-3; Cummins: CES 20081;
DEUTZ: DQC IV-10 LA; Iveco: TLS E6 (îndeplinește cerințele);
JASO: DH-2; MACK: EO-O Premium Plus; MAN: M3477 și M3677; Aprobare MB 228.51; MTU: Categoria 3.1;
Camioane Renault: RLD-3; și Volvo: VDS-4

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This