Menu

Shell Rimula R5 M

Shell Rimula R5 M

Conceput pentru a oferi economii de întreținere.

Trebuie să știți că uleiul dumneavoastră vă va proteja motorul în orice condiție. Indiferent cât de calde, reci, abrupte, murdare, noroioase sau prelungite sunt operațiunile dumneavoastră, dumneavoastră cereți protecție.
Uleiurile Shell Rimula pentru motoare diesel de mare putere oferă protecție pentru trei zone critice:

  1. Controlul acidității –protejează împotriva coroziunii cauzate de acizi formați în urma arderii carburantului.
  2. Controlul depunerilor –menține motorului curat pentru o performanță consistentă și o durată de viață lungă.
  3. Controlul uzurii– menține despărțite suprafețele de metal pentru un motor cu o durată de viață lungă.

Folosind dispersanți și detergenți extrem de activi pentru a capta și controla particulele și alte componente care pot cauza depuneri în serviciul de evacuare de lungă durată, Shell Rimula R5 M oferă o capacitate extinsă de întreținere pentru motoarele Mercedes-Benz și MAN pentru o disponibilitate crescută a vehiculului și costuri de întreținere reduse. Shell Rimula R5 M este potrivit pentru flotele de camioane și autobuze cu motoare Euro 2, 3 și majoritatea motoarelor Euro 4 și 5.

Putere de protecție

Pentru a furniza un nivel ridicat de curățenie și durabilitate a motorului cerut de Mercedes-Benz și MAN, Shell Rimula R5 M folosește componente ale tehnologiei uleiului de bază sintetic pentru a crește activitatea și eficiența sistemului aditiv. Acesta oferă o durabilitatea și curățenie a motorului cu capacitate de evacuare de lungă durată cerute de către acești producători de vehicule.

Shell Rimula R5 M – ghid de utilizare

Shell Rimula R5 M este potrivit pentru motoarele cu regim greu de lucru din Europa. Acesta oferă protecție și performanță pentru motoarele diesel cu regim greu de lucru, de mare putere ale celor mai importanți producători de motoare din Europa precum Mercedes-Benz și MAN.
Shell Rimula R5 M îndeplinește cerințele de la majoritatea motoarelor Mercedes-Benz și MAN, precum și de la alte motoare Euro 2 și 3 și anumite motoare Euro 4 și 5.
Pentru o performanță și eficiență îmbunătățite a motoarelor de ultimă generație cu emisii reduse, în special cele dotate cu filtre diesel de evacuare de particule (FDP), recomandăm utilizarea produselor noastre pentru emisii reduse, Shell Rimula R6 LM/LME. (paragraful exista si la R6 MS)

Specificații și aprobări

Grad vâscozitate SAE: 10W-40
ACEA: E4; MAN: M3277; Aprobare MB: 228.5.

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This