Menu

Shell Rimula R4 L

Shell Rimula R4 LShell Rimula R4 L folosește tehnologia de ultimă generație pentru a furniza o rezistență îmbunătățită în mod semnificativ la uzură, depuneri și oxidare.
Având la baza uleiurile de bază Grup II de înaltă performanță, aceasta este una dintre cele mai avansate tehnologii de ulei 15W-40 disponibile – și potrivite pentru aproape toate vehiculele. Acest lucru înseamnă că este destul de versatil pentru a vă oferi conveniența unui singur ulei, potrivit pentru aproape toate vârstele de motor și tipurile de vehicule.

Emisii și costuri reduse
Protejarea performantei sistemelor de control al emisiei gazelor de evacuare nu este importanta doar pentru a va asigura ca vehiculele dumneavoastra sunt conforme cu cerintele legislative, dar si pentru eficientizarea functionarii. De exemplu, filtrele de particule diesel (DPF) blocate cresc de fapt consumul de carburant. Formula Shell Rimula R4 L este creata cu niveluri scazute de cenusa si sulf ca sa ajute la mentinerea eficientei tehnologiilor pentru vehicule recente si viitoare.

Specificații:

Grad vascozitate SAE: 15W-40
API: CJ-4, CI-4+, CI-4, CH-4, CG -4, CF-4, ACEA: E7, E9; Caterpillar: ECF-2, ECF-3; Cummins: CES 20077, 81; DDC: 93K218; Deutz: DQC-III; MACK: EO-O PP; MAN: 3275; MB Aprobare: 228.3, 228.31; MTU: Categorie 2; Volvo: VDS-4, VDS-3.

Specificațiile produsului specificate mai sus pot varia în timp și este posibil să nu fie disponibile pentru vânzare în țara dumneavoastră. Pentru a obține recomandări specifice din portofoliul nostru pentru vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să folosiți instrumentul online gratuit pentru recomandarea uleiului, Shell Lubematch.

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This