Menu

SHELL PARTNER CLUB 2020

 

Campaniile de marketing organizate de catre Elgeka-Ferfelis, reprezentant official Shell Lubricants in Romania, au ca scop loializarea si motivarea partenerilor, prin punerea la dispozitia acestora intr-un mod extrem de profesional, a unor platforme online extrem de usor de utilizat.

Aceste programe de loializare au un mecanism simplu prin care se acorda puncte bonus pentru fiecare achizitie de uleiuri Shell Lubricants.

Fiecare punct acordat are o valoare stabilita conform mecanismului de campanie, iar in baza punctelor acumulate, partenerii Shell pot comanda tichete cadou marca Sodexo.

O data cu introducerea in program, fiecare participant va primi o informare cu username si isi va seta o parola pentru deschiderea contului. Punctajul acumulat se poate verifica in orice moment in care campania este activa. Tichetele cadou se pot comanda oricand, nu este necesara inchiderea campaniei pentru consumarea punctelor.

Punctele acumulate pot fi utilizate asa cum este specificat in regulamentul fiecarei campanii active. Dupa inchiderea campaniei, punctele ramase neconsumate in conturile participantilor, se vor sterge automat.

Tichetele cadou se vor comanda din platforma si se vor trimite direct de catre Sodexo prin curier la adresa completata de catre client la momentul introducerii comenzii!

Pentru mai multe detalii referitoare la fiecare campanie activa va rugam sa consultati reprezentantii de vanzari din cadrul Elgeka-Ferfelis, reprezentant official Shell Lubricants in Romania.

Va multumim!

Share This