Menu

SHELL PARTNER CLUB 2023

 

Campaniile de marketing organizate de catre Elgeka-Ferfelis, reprezentant official Shell Lubricants in Romania, au ca scop loializarea si motivarea partenerilor. Aceste programe de loializare au un mecanism simplu prin care se acorda puncte bonus pentru fiecare achizitie de uleiuri Shell Lubricants inscrise in campanie.

Fiecare punct acordat are o valoare stabilita conform mecanismului de campanie, iar in baza punctelor acumulate, partenerii Shell vor primi vouchere Emag in doua transe anuale, una dupa primele 6 luni din an, iar cealalta dupa inchiderea anului.

Valoarea generata de punctele acumulate, se transforma astfel in voucher Emag care se transmite prin intermediul email-ului catre clienti sub forma unui cod. Codul se introduce in platforma Emag si se pot face cu usurinta achizitii de intreaga valoare. Totodata, clientii primesc o factura aferenta voucherului Emag cu valoare zero.

Pentru mai multe detalii referitoare la fiecare campanie activa va rugam sa consultati reprezentantii de vanzari din cadrul Elgeka-Ferfelis, reprezentant official Shell Lubricants in Romania.

Va multumim!

Share This