Shell Rimula R4XShell lanseaza Rimula R4 X, ulei de motor cu tripla protectie, care ajuta la prevenirea formarii de depozite periculoase in diferite zone ale motorului si asigura protectie impotriva uzurii si a oxidarii in cele mai dificile conditii de functionare.

Shell Rimula R4X contine aditivi atent selectionati, conceputi pentru a imbunatati modul de functionare al motorului, pentru a scadea costurile de intretinere si consumul de combustibil si pentru a creste fiabilitatea vehicolelor.
O caracteristica esentiala a unui ulei de motor diesel este capacitatea de mentine particulele fine de funingine dispersate pentru a preveni ingrosarea uleiului, formarea namolului si uzura motorului. Shell Rimula R4 X ofera protectie motorului la niveluri ridicate de funingine (de pana la 6%), impiedica formarea depunerilor si pastreaza pistoanele curate in cele mai dificile conditii de functionare. Shell Rimula R4X este potrivit pentru motoare heavy duty, fiind abrobat de o gama larga de producatori de motoare.