Menu

Shell Helix Ultra Professional AH-L 5W-30

Shell Helix Ultra Professional AH-L 5W-30

Ulei de motor complet sintetic – Adaptat pentru a satisface cerințele speciale ale producătorilor de motoare.

Vehiculele de azi au nevoie de un ulei de motor care ține pasul cu cerințele lor de schimbare și face mai mult pentru a îmbunătăți performanța și durata de viață a motorului. Acesta este motivul pentru Shell a venit cu un mod cu totul nou pentru a produce uleiuri de bază sintetice, fabricate din gaze naturale cu Tehnologia PurePlus patentată de Shell.

Shell Helix Ultra este o gamă de uleiuri de motor de top care sunt formulate utilizând Tehnologia unică Shell PurePlus, obținându-se un ulei de motor care ajută în mod activ la păstrarea motoarele curate.

Tehnologia de Curățare Activă a stat întotdeauna la baza Shell Helix. Începând cu Tehnologia unică Shell PurePlus, produsul va furniza niveluri mai ridicate de curățare și protecție.

Shell Helix Ultra Professional AH-L 5W-30:

  • Conceput să îndeplinească cerinţele exigente ale anumitor motoare de înaltă performanţă, inclusiv Hyundai şi cele care necesită ACEA C2;
  • Hyundai recomandă produsele Shell;
  • Shell cooperează cu Hyundai in peste 67 de ţări;
  • Shell is the only oil company that is allowed to be associated with Hyundai’s Before Service and Quick Service programmes

Menţiuni: Recomandat de Hyundai; ACEA C2.

Gaseste uleiul Shell potrivit

Gaseste uleiul Shell potrivit motocicletei tale cu ajutorul "LubeMatch".

Magazin online ulei Shell

Intra acum in magazinul nostru online si comanda uleiul Shell pentru potrivit pentru tine.

Share This