Menu

Shell Helix pentru motorul masinii tale

Uleiurile Shell Helix pentru motoarele masinilor sunt concepute special pentru a-ti satisface necesitatile, indiferent de provocari. De la primul ulei sintetic obtinut din gaze naturale Shell Helix Ultra cu tehnologia PurePlus, pana la uleiurile premium dedicate utilizarii in conditiile de mediu de zi cu zi, gama Shell Helix pune la dispozitie produse pentru fiecare tip de motor.

Shell Helix Ultra with PurePlus technology

Uleiul de motor reinventat. Primul ulei sintetic, obtinut din gaze naturale, special conceput pentru a creste si prelungi performanta motorului.

Ferrari Scuderia

Exploreaza Ferrari Scunderia in turul virtual.

Uleiuri Shell Helix 100% sintetice

Uleiurile Shell Helix sintetice sunt obtinute in intregime dintr-o baza sintetica si aditivi de cea mai inalta calitate, astfel incat sa se atinga un grad mai inalt de performanta comparativ cu tehnologia sintetica si uleiurile minerale.

Uleiuri Shell Helix Semi Sintetice

Uleiurile Shell Helix semi-sintetice, sau obtinut prin tehnologia sintetica, sunt un amestec de materiale sintetice si minerale, menit sa contribuie la atingerea unui nivel de perfomranta mai mare comparativ cu uleiurile obtinute numai din minerale.

Uleiuri Shell Helix Minerale

Uleiurile minerale sunt obtinute dintr-un amestec de uleiuri crude, care detin proprietatile necesare pentru lubrifierea motoarelor. Uleiurile Minerale Shell Helix protejeaza motorul impotriva reziduurilor.

Uleiuri Shell Helix pentru motoare diesel

Uleiurile Shell Helix pentru motoare au fost create special pentru a indeplini necesitatile motoarelor diesel.

Uleiuri Shell Helix ECT

Gama de uleiuri Shell Helix ECT protejeaza sistemele de emisie ale autoturismelor.

Uleiuri Shell Hybrid

Cea mai avansata formula Shell pentru performanta ridicata a motorului pentru autovehiculele hybride

Share This