Ajuta la curatare si protectie pentru un zgomot de motor redus

 • Tehnologie speciala de curatare activa
  Pana la de doua ori mai eficient decat un ulei mineral la indepartarea depunerilor din motoarele murdare.
 • Stabilitate la oxidare crescuta
  Pana la cu 19% mai multa protectie decat alte marci de top, de tehnologie sintetica, testate.
 • Vascozitate redusa, curgere rapida si frecare redusa
  O mai mare eficienta a carburantului.

Ajuta la curatare si protectie pentru un zgomot de motor redus

Uleiul de motor Shell Helix HX6 foloseste o tehnologie speciala de curatare activa ajutand functionarea eficienta a motoarelor si pentru o calatorie mai lina si mai silentioasa. Uleiul din motorul curat poate curge mai repede acolo unde este nevoie si are un acces imbunatatit la suprafete, astfel incat motorul este mai bine protejat. Beneficiile uleiului Shell Helix HX6 sunt furnizate pe intreaga durata a intervalului de schimb.

Uleiul de motor de tehnologie sintetica Shell Helix HX6 se potriveste motoarelor pe benzina cu injectie, echipate cu convertori catalitici si sisteme de recirculare a gazelor de carter. De asemenea, se potriveste la motoarele diesel cu turbo, racire intermediara si injectie directa, echipate cu sisteme de recirculare a gazelor de carter.

Testele Shell Helix

Pentru a curata si proteja un motor, uleiul trebuie sa continue sa actioneze pana ce este inlocuit in service. In cazul producatorilor care recomanda intervale de schimb mai lungi, capacitatea uleiului de a-si pastra proprietatile este si mai importanta. Pe toata durata de viata, uleiul trebuie sa disperseze din ce in ce mai multa mizerie – blocand-o si impiedicand reformarea depunerilor in motor.

De ce sa folositi Shell Helix HX6:

 1. Stabilitate mai mare la forfecare – isi pastreaza vascozitatea si gradul pe intreaga durata a intervalului de schimb.
 2. Uleiuri de baza sintetice special selectionate – reduc volatilitatea uleiului si implicit consumul de ulei si nevoia de completare
 3. Minimalizeaza vibratiile si zgomotul de motor – pentru o calatorie mai lina si mai silentioasa

Shell Helix HX6 indeplineste urmatoarele specificatii:

 • API SN/CF
 • ACEA A3/B3/B4
 • MB aprobarea 229.1
 • VW 505 00

Comparativ cu un ulei mineral normal (API SG/CD)