Inainte de a crea uleiuri precum Shell Advance, trebuie mai intai sa ii intelegi pe motociclisti si nevoile lor zilnice.

De aceea am pus laolalta echipe experimentate din intreaga lume care sa afle ce vor motociclistii de la un ulei, fie ca circula in orase congestionate sau pe drumuri deschise. Echipele lucreaza indeaproape cu motociclistii, dezvoltand noi concepte de uleiuri care sa vina in intampinarea aspiratiilor motociclistilor astazi si pe viitor

Decizia noastra de a crea Shell Advance provine din aceasta stradanie. Pe parcursul ultimilor ani, am descoperit ca motociclistii vor un ulei care ofera fiabilitate, performanta si curatenie maxime – permitandu-le sa obtina maximum de la motocicletele lor pentru o perioada mai lunga de timp.

Sa decizi ce vrei de la un ulei e una. Sa descoperi formula care sa livreze bunurile e alta. La Shell, experienta noastra in crearea de formule de uleiuri ne-a tinut in fruntea dezvoltatorilor de lubrifianti timp de peste 100 de ani. Specialistii nostri din intreaga lume inteleg nevoile si conditiile locale – ajutandu-ne sa ne concentram pe compusii cheie necesari la crearea uleiurilor noi.

Recunoastem ca dezvoltarea retetei potrivite pentru uleiurile noi precum Shell Advance necesita o intelegere completa a conexiunilor critice si complexe dintre compusii cheie precum aditivii anti-uzura si detergenti. Totusi, care orice inventie importanta, trebuie sa ne testam formulele in toate modurile imaginabile inainte de a le lansa pe piata – un proces care poate dura ani.