metalurgie

O problemă la nivel de procese de lucru poate conduce la întreruperea producției. Condiții ca temperatura ridicată, supraîncărcarea și umiditatea pot suprasolicita echipamentele de procesare a metalului.
Fie că doriți să îmbunătățiți eficiența energetică pentru creșterea producției sau reducerea emisiilor ori să reduceți costurile de întreținere prin creșterea gradului de protecție a echipamentelor, Shell vă oferă o gamă largă de produse și servicii proiectate pentru a contribui semnificativ la profitul dvs.

Uleiuri pentru lagăre și ungere sub presiune
Lagărele și angrenajele au nevoie de protecție la uzură și coroziune, în vederea prelungirii duratei de viață a utilajelor – aflați cum se poate atinge acest obiectiv prin utilizarea uleiurilor Shell.

Uleiuri pentru angrenaje
Consultați gama Shell de uleiuri pentru angrenaje pentru a afla cum puteți prelungi durata de viață a activelor, preveni defecțiunile și spori eficiența utilajelor.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Lichide hidraulice
Aflați cum lichidele hidraulice Shell pot menține sau îmbunătăți performanțele sistemelor dvs. hidraulice, cu ajutorul celei mai noi tehnologii, care elimină depunerile de cenușă.

Studii de caz în domeniul metalurgiei
Aflați cum companiile din industria metalurgică obțin rezultate mult mai bune cu ajutorul lubrifianților Shell.

Servicii pentru industria metalurgică
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.