O defecțiune a liniei de producție poate duce la suspendarea întregii activități. A fi competitiv pe piața globală a producătorilor presupune respectarea termenelor limită și preocuparea permanentă pentru creșterea producției, reducerea opririlor neplanificate și menținerea calității produselor.
Fie că doriți creșterea productivității liniei de asamblare sau îmbunătățirea finisajului produselor, Shell dispune de o gamă largă de lubrifianți, inclusiv uleiuri și vaseline sintetice fabricate conform celor mai noi tehnologii, care pot contribui semnificativ la îmbunătățirea rezultatelor dvs.

Uleiuri pentru compresoare
Oricare ar fi cerințele dvs. tehnice și mediul operațional, consultați gama noastră de uleiuri pentru compresoare pentru a descoperi modul în care Shell vă permite obținerea unei rentabilități maxime a investiției în echipament.

Uleiuri pentru angrenaje
Consultați gama Shell de uleiuri pentru angrenaje pentru a afla cum puteți prelungi durata de viață a activelor, preveni defecțiunile și spori eficiența utilajelor.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Lichide hidraulice
Aflați cum lichidele hidraulice Shell pot menține sau îmbunătăți performanțele sistemelor dvs. hidraulice, cu ajutorul celei mai noi tehnologii, care elimină depunerile de cenușă.

Uleiuri pentru ghidaje
Puteți reduce costurile de întreținere și recupera timpii pierduți de producție, prin alegerea din gama Shell a unui ulei pentru ghidaje mai performant.

Studii de caz în domeniul producției
Aflați cum sprijinim producătorii din lumea întreagă să-și îmbunătățească modul de lucru.

Servicii pentru activitatea de producție
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.