Shell este un partener experimentat, de încredere, pentru producătorii de autovehicule din lumea întreagă. Atitudinea noastră deschisă spre cooperare poate sprijini progresul dvs. tehnologic și succesul în afaceri, în trei domenii cheie:
• Parteneriat tehnologic
• Fiabilitate de ansamblu
• Maximizarea valorii de revânzare

Parteneriat tehnologic
Pe măsură ce împingeți la extrem limitele tehnice în ceea ce privește economia de combustibil, performanța și fiabilitatea, un parteneriat tehnologic cu Shell vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Putem colabora cu echipele dvs. astfel încât competențele noastre de lider de piață în domeniul lubrifianților să contribuie la depășirea provocărilor tehnice.
Grupul Shell investește anual aproape 1,3 miliarde USD în tehnologie. Avem centre de cercetare și dezvoltare de înaltă clasă în America de Nord, Japonia, Germania și Marea Britanie. Avem mai mulți experți și ținem o legătură mai strânsă cu clienții decât ceilalți producători de lubrifianți; peste 200 de cercetători și ingineri Shell se dedică cercetării și dezvoltării, iar în teren lucrează peste 350 de specialiști în lubrifianți.
Împreună cu Daimler am dezvoltat Shell Rimula R6 LME, un produs cu trei avantaje majore: scăderea emisiilor, reducerea costurilor de întreținere și economie de combustibil de până la 2%*. Mergând dincolo de specificațiile standard, Shell a obținut o economie de combustibil de până la 6,5% prin utilizarea unui lubrifiant inovator experimental.

Fiabilitate de ansamblu
Prezența globală a companiei Shell face ca produsele noastre consecvente, de calitate certificată, să fie disponibile pentru fabricile și rețelele dvs. de distribuție din întreaga lume. Astfel, aveți acces la lubrifianți de calitate ridicată pentru autovehiculele dvs., oriunde s-ar afla.
Suntem lideri de piață atât pe piețele dezvoltate cât și pe cele emergente. De exemplu, în SUA suntem pe locul întâi ca furnizor de lubrifianți, iar în China suntem cel mai mare furnizor internațional.

Maximizarea valorii de revânzare
Prin colaborarea cu Shell puteți genera permanent valoare din relația cu clienții, prin programe de succes în materie de uleiuri. Vă punem la dispoziție asistență completă pentru distribuție, pentru a vă ajuta să vă bucurați de statutul Shell de marcă recunoscută la nivel global pentru calitate și performanță.
Fie că aveți nevoie să creșteți gradul de loialitate, atragere sau satisfacție a clienților dvs., fie că urmăriți creșterea profitabilității, Shell poate să conceapă un program personalizat de uleiuri și să gestioneze implementarea acestuia în toată rețeaua de distribuție.
Dealeri de automobile și camioane
*În comparație cu uleiul clasic 10W-40