Pentru a maximiza profitul, este esențial nu doar să maximizați randamentul echipamentelor, ci și să rentabilizați fiecare aspect al activității dvs.
Shell cunoaște provocările cu care vă confruntați și vă pune la dispoziție o gamă completă de produse și servicii capabile să maximizeze profitabilitatea activității de distribuție, de la asistență inginerească în proiecte tehnice comune până la campanii comune de marketing. Ca partener de afaceri și tehnologic, putem crea un program personalizat pentru lubrifianți, proiectat în funcție de cerințele dvs.

Uleiuri pentru motoare auto
Uleiul potrivit poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor și reducerea costurilor. Gama noastră largă de produse a fost special preparată și îndelung testată pentru a adăuga valoare afacerii dvs. Găsiți-l pe cel mai potrivit pentru activitatea dvs.

Uleiuri pentru motoare diesel de mare capacitate
Uleiurile de calitate superioară pot asigura protecția echipamentelor și maximizarea valorii. Dispunem de o gamă largă de produse de protecție. Consultați acum gama noastră completă sau utilizați Shell LubeMatch pentru a identifica cel mai potrivit ulei pentru activitatea dvs.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Oferta Shell pentru producători
Suntem un partener experimentat și de încredere pentru producătorii de autovehicule, iar atitudinea deschisă spre cooperare a companiei Shell poate ajuta la progresul dvs. tehnologic și la succesul în afaceri.

O nouă modalitate de a economisi combustibil
Prin perfecționarea formulelor de preparare a amestecurilor, Shell a creat un lubrifiant cu vâscozitate extrem de redusă, care a permis economii excepționale de combustibil pentru o firmă inovatoare de design auto.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.