Lubrifianții utilizați de dvs. sunt potriviți pentru condiții dificile de lucru? Shell a constatat că maximizarea disponibilității utilajelor și scăderea costurilor de producție și întreținere sunt obiective greu de atins în condiții de lucru dificile și zone izolate.
Cu o vastă experiență de lucru în domeniul mineritului, dispunem de o gamă largă de produse și servicii specializate, proiectate pentru a adăuga valoare afacerii dvs. și pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor din domeniul lubrifianților. Alegerea lubrifianților și a serviciilor potrivite pentru activitatea dvs. poate contribui semnificativ la rezultatele obținute și, prin urmare, la creșterea profitului.

Uleiuri pentru motoare diesel de mare capacitate
Uleiurile de calitate superioară pot asigura protecția echipamentelor și maximizarea valorii. Dispunem de o gamă largă de produse de protecție. Consultați acum gama noastră completă sau utilizați instrumentul Shell LubeMatch pentru a identifica cel mai potrivit ulei pentru activitatea dvs.

Uleiuri pentru punți și transmisii
Descoperiți modul în care uleiurile Shell protejează punțile și transmisiile împotriva uzurii, contribuind astfel la scăderea costurilor de întreținere, prelungirea duratei de viață a vehiculelor și maximizarea rentabilității investițiilor dvs.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Lichide hidraulice
Aflați cum lichidele hidraulice Shell pot menține sau îmbunătăți performanțele sistemelor dvs. hidraulice, cu ajutorul celei mai noi tehnologii, care elimină depunerile de cenușă.

Uleiuri pentru angrenaje
Consultați gama Shell de uleiuri pentru angrenaje pentru a afla cum puteți prelungi durata de viață a activelor, preveni defecțiunile și spori eficiența utilajelor.

Studii de caz în domeniul mineritului
Aflați cum sprijinim companiile din domeniul mineritului din lumea întreagă să rezolve problemele și să reducă costurile.

Servicii pentru industria minieră
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.