Elgeka Ferfelis Romania S.A livrează lubrifianţi în porturile dunărene (Giurgiu, Calafat, Galaţi, Tulcea), cât şi în porturile maritime (Medgidia, Constanţa). Firmele de bunkering beneficiază de oferte speciale şi servicii adiţionale – stocuri de siguranţă, analize de ulei uzat.

Termenul de livrare pentru produsele din stoc este de 48 de ore. Asigurăm suport tehnic specializat pentru găsirea produselor echivalente, cât şi pentru specificaţii ale producătorilor de motoare şi utilaje.

Portofoliul Shell Marine oferă o gamă largă de lubrifianţi marini, pentru a acoperi cele mai multe dintre cerinţele dumneavoastră de lubrifianţi la bordul navei.

Gama completă de produse este concepută pentru a oferi protecţie eficientă motoarelor marine moderne şi unităţilor de bord. Oferim lubrifianţi multifuncţionali concepuţi pentru a simplifica inventarele de la bord, unele produse de specialitate, precum şi o gamă largă de servicii tehnice, cum ar fi Shell Rapid Lubricants Analysis (RLA), Shell ANALEXAlert şi programe feed-rate de optimizare, pentru a vă ajuta să maximizaţi valoarea acestor produse.

Furnizorul numărul 1
Pentru al cincilea an consecutiv, Shell a fost numit numărul unu în lubrifianţi, lider mondial în cota de piaţă, cu mai mult de 10.000 de nave care utilizează produsele noastre. Am vândut mai mulţi lubrifianţi în anul 2011 decât orice altă companie din lume, pe baza studiului de cercetare pe piaţa globală a lubrificanţilor, efectuat de Kline & Company.

Cercetare şi dezvoltare în domeniul marin
Grupul Shell investeşte aproximativ 1 miliard de euro pe an în cercetare şi dezvoltare şi are mai mult de 8.000 de experţi tehnici dedicaţi pentru dezvoltarea produselor inovative, cum ar fi Shell Alexia S4.

Produse şi caracteristici fizice (valori tipice)
Am revizuit portofoliul nostru de produse pentru a vă oferi o procedură simplificată, dar şi o gamă largă de produse, pentru a satisface nevoile dumneavoastră. În cadrul acestei activităţi, am adoptat noi denumiri.

Pentru eventuale întrebări, vă rugăm să contactaţi reprezentatul de vânzări Shell. Pentru a vizualiza ultimul portofoliu de produse marine, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.shell.com/marine.

Sănătate, siguranţă, securitate şi mediu
Gama de produse Shell Marine are un angajament clar pentru sănătate, siguranţă, securitate şi mediu şi lucrează în permanenţă pentru a încorpora o cultură a siguranţei în cadrul organizaţiei sale.

Aplicăm proceduri riguroase de operare şi standarde de calitate, precum şi cele mai noi tehnologii, pentru a permite livrări sigure şi de încredere pentru clienţii noştri. Standardele pe care le stabilim pentru noi sunt, de asemenea, cele pe care insistăm în faţa contractanţilor şi partenerilor care lucrează în numele nostru.

Descarcă broşura