Păstrarea flotei auto în stare de rulare și funcționare eficientă este un obiectiv important pentru o activitate profitabilă. Înțelegem că pentru a fi competitivi aveți nevoie ca vehiculele dvs. să fie sigure, fiabile și să prezinte o disponibilitate ridicată.
Shell vă pune la dispoziție o gamă largă de uleiuri și vaseline proiectate să vă protejeze investiția, să vă ajute să reduceți costurile operaționale și să respectați standardele de protecție a mediului. Această gamă include produsele sintetice fabricate conform celei mai noi tehnologii, pentru performanțe deosebite marca Shell. Alegerea potrivită a lubrifianților și a serviciilor poate contribui semnificativ la întreaga dvs. activitate.

Uleiuri pentru punți și transmisii
Descoperiți modul în care uleiurile Shell protejează punțile și transmisiile împotriva uzurii, contribuind astfel la scăderea costurilor de întreținere, prelungirea duratei de viață a vehiculelor și maximizarea rentabilității investițiilor dvs.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Uleiuri pentru motoare diesel de mare capacitate
Uleiurile de calitate superioară pot asigura protecția echipamentelor și maximizarea valorii. Dispunem de o gamă largă de produse de protecție. Consultați acum gama noastră completă sau utilizați instrumentul Shell LubeMatch pentru a identifica cel mai potrivit ulei pentru activitatea dvs.

Studii de caz în domeniul flotelor auto
Aflați cum lubrifianții Shell îmbunătățesc performanțele flotelor de vehicule din lumea întreagă.

Servicii pentru domeniul flotelor auto
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.