Energia Verde produsa de turbinele eoliene este unul din cele mai nepoluante moduri de a transforma energia eoliană în curent electric necesar tuturor comunităţilor.

Shell este implicat la nivel global în multe proiecte de parcuri eoliene. Experienţa şi inovaţia SHELL în domeniul lubrifianţilor industriali are conotaţii puternice în colaborarea cu principalii producători de turbine eoliene.
La nivel global, SHELL a dezvoltat parteneriate strategice, reuşind astfel să creeze lubrifianţi speciali necesari sectorului de energie verde.

Prin experienţa acumulată în 20 de ani de existenţă şi prin acoperirea logistică, Elgeka-Ferfelis s-a dovedit a fi alegerea ideală pentru distribuţia şi logistica lubrifianţilor SHELL în România.
În depozitele noastre, se regăsesc pe stoc toate produsele necesare sectorului wind (Omala S4 GX320, Omala F320, Gadus, Rhodina), iar prin logistica proprie putem asigura livrarea produsului în 48 de ore oriunde în Romania.
Pentru a veni în sprijinul clienţilor nostri, Elgeka Ferfelis poate derula la cerere un program de mentenanţă predictivă a turbinelor eoliene, prin efectuarea de analize complexe asupra uleiului din exploatare. Asigurăm astfel, la un înalt standard calitativ certificat, testele de oxidare/nitrare, precum şi testul de numărare particule, prin laboratorul autorizat SGS Vernolab.