Lubrifianții de calitate slabă și nerespectarea procedurilor de ungere pot conduce la oprirea neplanificată a echipamentelor. Shell înțelege că printre obiectivele dvs. principale se numără îmbunătățirea eficienței și fiabilității operaționale, precum și creșterea competitivității, prin evitarea pierderilor și reducerea costurilor de întreținere.
Fie că doriți să reduceți intervalele de întreținere a generatoarelor electrice prin utilizarea unor uleiuri durabile, să îmbunătățiți eficiența în vederea creșterii producției turbinelor cu ciclu combinat sau să creșteți fiabilitatea turbinelor eoliene amplasate în teritoriu, vă oferim o gamă largă de lubrifianți proiectați pentru a răspunde cerințelor dvs. Această gamă include produsele sintetice fabricate conform celei mai noi tehnologii, pentru performanțe deosebite marca Shell.

Uleiuri pentru turbine
Descoperiți o gamă de uleiuri pentru turbine care a fost dezvoltată special pentru a permite obținerea unui randament maxim al turbinelor.

Uleiuri pentru motoare electrice
Consultați gama de uleiuri de ungere pe care Shell le-a proiectat pentru protecția și îmbunătățirea funcționării motoarelor dvs. staționare generatoare de energie electrică.

Uleiuri pentru motoare electrice
Un ciclul de viață lung și previzibil al uleiului reprezintă un element esențial pentru performanțele unui transformator. Cu Shell, aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de profiluri de performanță proiectate pentru a proteja diferite echipamente.

Uleiuri pentru angrenaje
Consultați gama Shell de uleiuri pentru angrenaje pentru a afla cum puteți prelungi durata de viață a activelor, preveni defecțiunile și spori eficiența utilajelor.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Uleiuri pentru motoare diesel de mare capacitate
Uleiurile de calitate superioară pot asigura protecția echipamentelor și maximizarea valorii. Dispunem de o gamă largă de produse de protecție. Consultați acum gama noastră completă sau utilizați instrumentul Shell LubeMatch pentru a identifica cel mai potrivit ulei pentru activitatea dvs.

Lichide hidraulice
Aflați cum lichidele hidraulice Shell pot menține sau îmbunătăți performanțele sistemelor dvs. hidraulice, cu ajutorul celei mai noi tehnologii, care elimină depunerile de cenușă.

Studii de caz în domeniul energetic
Sprijinim companiile din toată lumea să întrețină și să îmbunătățească echipamentele specifice domeniului energetic. Aflați mai multe.

Servicii pentru industria energetică
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.

Sus