Pentru a rămâne competitivi, este important să păstrați nivelul de performanță. Grație mărcilor noastre de lubrifianți de înaltă clasă, portofoliului de produse care încorporează inovații tehnologice de ultimă oră și strategiilor de marketing inspirate, demonstrate prin succesele noastre de piață, un parteneriat cu Shell poate contribui semnificativ la dezvoltarea afacerii dvs.

De fiecare dată când stabilim un parteneriat de distribuție, personalizăm oferta pentru a răspunde cerințelor. Așadar, oricare ar fi mediul de lucru, gradul de maturitate a afacerii, nivelul concurenței și comportamentul local de consum, ne vom strădui să identificăm acele inițiative care să contribuie semnificativ la desfășurarea activității dvs. prin:

Maximizarea profitului
Vom colabora pentru dezvoltarea strategiilor de marketing cu privire la mărcile de produse, creșterea intensivă a vânzărilor și obținerea unor venituri suplimentare din comercializarea uleiurilor, pentru a vă ajuta să creșteți profitul.

Atragerea clienților și creșterea gradului de loialitate a acestora
Prin campanii promoționale speciale și prin programe de recompensare a loialității, vă putem sprijini în atragerea de noi clienți și păstrarea acestora în rețeaua dvs. de distribuție.

Satisfacția clienților
Satisfacția clienților este un element cheie pentru păstrarea acestora. Prin campaniile sale promoționale și programele de loialitate, Shell vă asigură că veți avea clienți mulțumiți.
Pentru a afla mai multe, vă rugăm să contactați reprezentantul local de vânzări Shell, care vă poate ajuta să puneți în practică oportunitățile de creștere a profitului prin colaborarea cu Shell.