Activitatea dvs. este complexă, iar succesul înseamnă maximizarea profitului, dar și atragerea și păstrarea clienților prin atingerea unui grad înalt de satisfacție a acestora.
Shell colaborează cu dealeri de automobile și camioane din întreaga lume. Așadar, înțelegem cât de important este să investiți cu scopul de a vă extinde și perfecționa – fie că acest lucru se referă la sedii, echipamente, marketing, pregătirea personalului sau alte aspecte ale activității. Mărcile noastre de înaltă clasă, portofoliul de produse care încorporează inovații tehnologice de ultimă oră și strategiile de marketing inspirate, demonstrate prin succesele noastre de piață, pot contribui împreună la dezvoltarea semnificativă a afacerii dvs.

Uleiuri pentru motoare auto
Uleiul potrivit poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor și reducerea costurilor. Gama noastră largă de produse a fost special preparată și îndelung testată pentru a adăuga valoare afacerii dvs. Găsiți-l pe cel mai potrivit pentru activitatea dvs.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Uleiuri pentru motoare diesel de mare capacitate
Uleiurile de calitate superioară pot asigura protecția echipamentelor și maximizarea valorii. Dispunem de o gamă largă de produse de protecție. Consultați acum gama noastră completă sau utilizați instrumentul Shell LubeMatch pentru a identifica cel mai potrivit ulei pentru activitatea dvs.

Oferta Shell pentru dealeri
Cu fiecare nou parteneriat încheiat de Shell cu un dealer, dorim să avem o contribuție semnificativă la îmbunătățirea activității și să colaborăm pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dvs.

Servicii pentru dealeri de automobile și camioane
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.