Defecțiunile echipamentelor pot avea o influență negativă extrem de puternică în derularea proiectelor și pot împiedica compania dvs. să obțină venit. Shell consideră că, în domeniul construcțiilor, printre obiectivele permanente se numără respectarea termenelor limită și reducerea costurilor operaționale. Fie că aveți nevoie de lubrifianți fiabili pentru proiecte la distanță, fie că doriți să obțineți o disponibilitate mai mare a echipamentelor, vă punem la dispoziție o gamă largă de lubrifianți și servicii proiectate să contribuie semnificativ la succesul activității dvs.

Uleiuri pentru punți și transmisii
Descoperiți modul în care uleiurile Shell protejează punțile și transmisiile împotriva uzurii, contribuind astfel la scăderea costurilor de întreținere, prelungirea duratei de viață a vehiculelor și maximizarea rentabilității investițiilor dvs.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Uleiuri pentru motoare diesel de mare capacitate
Uleiurile de calitate superioară pot asigura protecția echipamentelor și maximizarea valorii. Dispunem de o gamă largă de produse de protecție. Consultați acum gama noastră completă sau utilizați instrumentul Shell LubeMatch pentru a identifica cel mai potrivit ulei pentru activitatea dvs.

Lichide hidraulice
Aflați cum lichidele hidraulice Shell pot menține sau îmbunătăți performanțele sistemelor dvs. hidraulice, cu ajutorul celei mai noi tehnologii, care elimină depunerile de cenușă.

Studii de caz în domeniul construcțiilor
Aflați câteva dintre modalitățile prin care am reușit să sprijinim companii din domeniul construcțiilor să lucreze mai eficient și mai profitabil.

Servicii pentru industria construcțiilor
Oferim o gamă largă de servicii asociate utilizării lubrifianților, pentru a vă pune la dispoziție cunoștințele și instrumentele necesare în alegerea și utilizarea lubrifianților potriviți pentru obținerea unei eficiențe maxime.

Centrul de informații despre lubrifianți
O inițiativă nouă a companiei Shell, menită să vă permită căutarea și descărcarea informațiilor relevante despre produsele noastre, în mod rapid, ușor și eficient.