Lubrifianții pot fi o componentă esențială a eficienței de producție și cel mai adesea sunt parte integrată a produselor obținute. Shell este unul dintre principalii furnizori mondiali de produse pe bază de hidrocarburi și servicii pentru domeniul componentelor auto și înțelege rolul crucial pe care îl au lubrifianții pentru mediul dvs. de lucru și pentru produsele realizate.
Fie că doriți să reduceți costurile de întreținere ale liniei de producție utilizând uleiuri și vaseline durabile din cea mai nouă gamă tehnologică, sau să creșteți eficiența vehiculelor ori componentelor cu ajutorul unor lubrifianți pentru rodaj inovatori, vă oferim o gamă largă de lubrifianți proiectați pentru a răspunde cerințelor dvs.

Uleiuri pentru compresoare
Oricare ar fi cerințele dvs. tehnice și mediul operațional, consultați gama noastră de uleiuri pentru compresoare pentru a descoperi modul în care Shell vă permite obținerea unei rentabilități maxime a investiției în echipament.

Vaseline
Cu cât vaselina are o durabilitate mai mare, cu atât mai mult crește durata de exploatare a echipamentelor. Aflați cum sunt proiectate produsele Shell pentru a obține performanțe mai bune decât vaselinele obișnuite.

Lichide hidraulice
Aflați cum lichidele hidraulice Shell pot menține sau îmbunătăți performanțele sistemelor dvs. hidraulice, cu ajutorul celei mai noi tehnologii, care elimină depunerile de cenușă.